28/03/2024

Иван Костов: Борисов спаси България от нещо несъществуващо

Единственото, от което премиерът Бойко Борисов е спасил България, е нещо, което не съществува – за разлика от Гърция България няма проблем с външния си дълг и платежоспособността си и то не е заради правителството на ГЕРБ. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов, който от името на парламентарната група на „Синята коалиция“ направи декларация във връзка с две години от парламентарните избори през 2009 г.

Единственото изпълнено обещание на ГЕРБ е, че ще направи правителство на малцинството, допълни Костов. Той заяви, че ГЕРБ ще отиде на избори, обявил война на всички, а днес управляващите са в политическа изолация и се ползват с неясна подкрепа на „независими“ народни представители.

Костов припомни обещания от предизборната програма на ГЕРБ за антикризисни мерки, повишаване на доходите, сигурност и стабилизация. След две години не излизаме от кризата, а влизаме в депресия. Положението в България е най-лошо от всички европейски държави, доходите са замразени, безработицата е 11-12%, малкият и средният бизнес фалира или е замразен. Имаме и най-лошото усвояване на европейската финансова помощ, отчете Костов.

dnevnik.bg

One thought on “Иван Костов: Борисов спаси България от нещо несъществуващо

  1. Абе, не знам от какво или кого е спасил Б.Б.българите,обаче добре знам КОЙ ликвидира нашето земеделие;за да ни превърне от традиционен износител на зарзават в постоянен вносител!
    Те този – дето сега бълва помия върху всекиго и всичко,което го отдалечава от властта – автора на тази уж статия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *