28/03/2024

Десет от най-вълнуващите наблюдения на НЛО в САЩ- видео

???Космосът винаги е бил пленяваща въображението загадка. И всеки път, когато се наблюдават неидентифицирани летящи обекти, интересът към него избухва с нова сила. Макар много от случаите да имат чисто научно обяснение има и маса други, които недвусмислено говорят за пришълци и за извънземни космически кораби.

Ню-Мексико, 1950

Тук фотографията няма пряко отношение към описаните случаи на НЛО. Източниците снимкита са неизвестни

Неотдавна американското ФБР разсекрети доклад, подготвен от оперативния агент Гай Хотел, който се отнася до загадъчно пришествие в Ню Мексико. Хотел разпитал офицер от ВВС на САЩ, който твърдял, че в неназован район са били заловени три летящи чинии, като във всяка от тях имало по три тела на извънземни. Те били облечени в металически облекла. Ръстът на всеки достигал три фута – около 90 сантиметра. Офицерът съобщил, че мощното радио-локационно оборудване в тази местност е предизвикало смущения в работата на контролните прибори на НЛО.

Национален парк Апачи Ситгривс, Аризона, 1975 г.

На 5 ноември 1975 г. дървосекачът Тревис Уолтън съобщил за това, че неочаквано срещнал НЛО в гората. След работа заедно с няколко свои колеги от бригадата седнал в камиона, за да се прибере у дома. Внезапно всички си признали, че виждат космически кораб. Независимо от това, че другите мъже побягнали от страх, Уолтън се приближил до летателния апарат. Веднага върху Уолтън паднал зелен лъч, който го преместил на върха на кораба. Самият Уолтън се появил отново пет дни по-късно.

Галф Бриз, Флорида, 1987

Започвайки от зимата на 1987 г. и до ден днешен малкото полуостровно общество на Галф Бриз във Флорида е обсипано със серия посещения на НЛО. Местният жител Едуард Еолерс твърди, че на 11 ноември 1987 година той излязъл от дома си и скоро открил над себе си реещ се НЛО. След няколко секунди върху него отгоре бил изстрелян син лъч и той чул глас, който казал не много високо: „Не се притеснявай, няма да ти причиним зло”. За придаване на тежест на това твърдение местните жители направили много фотографии и видеозаписи.

Долината на Хъдзън, Ню орк, 1982-1995

Хиляди очевидци в района на река Хъдзън  в Ню Йорк и Кенектикът съобщили за наблюдението на бумерангообразно НЛО, летящо в небето. За период от 13 години били регистрирани 7 000 съобщения, като и тук съществуват много фотографии и видеа.

Аврора, Техас, 1897

Потомци на жители от малкото тексаско градче Аврора твърдят за падането на подобен  на цигара космически апарат в полето, което предизвикало взрив, който се виждал от три мили. Според свидетелствата на членове на семействата, търсачите от Взаимната уфологическа мрежа (MUFON), сред обломките било открито „човече”, което незабавно пренесли на градското гробище за погребение. Макар някои да твърдят за мистификация през пролетта на 1897 г. в небето на САЩ са били наблюдавани много летящи обекти.

Вашингтон, Окръг Колумбия, 1952

През лятото на 1952 г. цяло ято от НЛО е кръжало над Белия дом, над Капитолийския хълм и над Пентагона. В отчета за произшествието се твърди, че наблюденията били подкрепени от съобщения за визуални контакти от страна на обикновени хора и летци, както и от показанията на наземните радио-релейни станции. Когато в отговор били вдигнати по тревога прехващачите  F-94, светлините на НЛО незабавно угаснали, което затруднило тяхното откриване в нощното небе.

Ексетер, Ню Хемпшир, 1965

На 3 септември 1965 година няколко жители на Ню Хемпшир, живеещи в покрайнините на Ексетер, се срещнали със странен апарат. Току що завършилият средното си образование Норман Маскарело съобщил в полицията за приземяването зад дърветата по време на неговата разходка на голям обект с мигащи червени огньове. Когато Маскарело в същата вечер се върнал на мястото с офицера от полицията Юджийн Бертран- младши, двамата видели как обектът излита из между дърветата. Маскарело и Бертран били само двама от многото хора, които потвърдили, че са видели тайнствен летящ обект. Събитието станало известно като „Инцидентът в Ексетер”.

Кексбург, Пенсилвания, 1965

На 9 декември 1965 г. голям пламтящ обект се врязал в земята край Кексбург. Най-малко жителите на шест щата, както и на канадската провинция Онтарио съобщили за наблюдението на болида в небето. Независимо от твърденията на официалните лица, че това стълкновение не е било нищо друго, освен падането на метеор, директорът на местната новинарска радиостанция Джон Мърфи заснел видео на обекта, което според твърдението му било незабавно иззето от властите.

Аляска, 1986

Видео № 1. Екипажът на реактивния самолет на авиокомпания Japan Airlines, летящ над Аляска съобщил, че е съпровождан от неидентифициран въздушен обект. Работещите в системата за ръководство на въздушното движение в Анкоридж признали, че обектът зад самолета се появил и на техните локатори. Въпреки това капитанът на самолета бил отстранен от полети от своето ръководство.

Видео 2. През 1997 г. USA Today съобщава за нещо, което се случило на 13 март в небето над Аризона. Никой не знае какво точно е било, но са го видели хиляди, а десетки успели да го запишат на видео. Официалните лица от базата на ВВС в Люк – Глендейл, не били в състояние да дадат обяснение на съобщенията, с които очевидци от всички краища на щата ги засипвали.

http://tainy.net/22914-desyat-samyx-zavorazhivayushhix-sluchaev-nablyudeniya-nlo-v-ssha.html#ixzz1SSUikMdn

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *