19/04/2024

Червените в Пловдив номинираха Георги Гергов за президент

Председателят на Областния съвет на БСП-Пловдив  Георги Гергов е предложението за Президент на България, излъчено на общински конференции в Пловдив област.

На свое заседание Областния партиен съвет единодушно подкрепи номинацията  му и предложи неговата кандидатура  за Президент  на Република България на Националния съвет на БСП.

Пловдивчанинът Георги Гергов е  достойна, за това важно състезание на личности и идеи, кандидатура. Човек, който може да бъде полезен на страната ни, заявявят в своите становища  социалистите от Пловдив област.

Георги Гергов е предложен  за Президент и от  общински партийни организации в областите Варна, Монтана, Враца  и органицациите на БСП  в Долна Митрополия и Троян.

След като БСП ми е гласувало това доверие аз,  като отговорен партиен човек, приемам тази номинация, каза Председателят на ОблС на БСП – Пловдив Георги Гергов по повод решението на Областната структура на партията  да подкрепи  кандидатурата му за Президент на  България.

Официално  кандидатурата на БСП ще бъде утвърдена на заседанието на  47–мия  Конгрес на БСП на 23 юли. За мен е важно БСП да определи достоен човек.  Ако изберат мен ще участвам в тази сериозна битка, защото имам визия и идеи за развитието на  България, заяви още Георги Гергов.

 

 

One thought on “Червените в Пловдив номинираха Георги Гергов за президент

  1. Той че е луд за връзване – така си е ,обаче ВСИЧКИ от партийката им ли са такива? Ако е за един само, да си замълчим;ако са болшинството-няма спасение – ще се разбере от хората с белите престилки и ще донесат онези халатчета с дългите ръкави…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *