22/03/2023

Бойко Борисов подадал оставка

Фалшив сайт на Министерски съвет съобщи днес за оставка на Бойко Борисов.
Сайтът е напълно идентичен с официалната страница на правителството. Като мотиви за оставката на министър-председателя са посочени: „Несправяне с управлението на страната и по повод критиките в последния доклад на Европейската комисия”, предаде КРОСС.

Новината завършва с изречението: „Очаквайте съвсем скоро цялото изявление и пресконференция. За контакти – вижте информацията по-долу“.

Това е поредната шега с министър-председателя, този път изцяло във виртуалното пространство. Според запознати премиерът е обект на политическа кампания за изборите.

В началото на юли във „Фейсбук“ бе обявен „Ден без Бойко Борисов“, а за негови инициатори бяха набедени млади социалисти, които отрекоха.
На 11 юли сутринта пък София осъмна с рекламни платна „Ще уволня Бойко Борисов“, които обаче оцеляха само няколко часа, след което бяха изрязани и свалени. Ден по-късно се появи и сайт, който също го „разжалва“.

Пет дни по-късно стана ясно, че зад кампанията с билбордовете стои РЗС, а министър-председателят заяви: „Нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите“.

dir.bg

(Visited 36 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *