24/04/2024

Безплатно детско утро организират всеки уикенд в Пловдив

Безплатно детско утро организира всеки уикенд мол „Галерия Пловдив”

Продават билети за „Пълна лудница” в книжарницата на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Южна България

И тази събота и неделя, 30 и 31 юли, от 11 до 13 часа, безплатните забавления за малчуганите на Пловдив продължават в прохладните и уютни пространства на мол „Галерия Пловдив”. Кой ще оцвети най-бързо и правилно картинки с приказни герои ще стане ясно в надпреварата през този уикенд.

„Диригент” на атрактивните занимания и игри е тандемът на продуцентска къща „Имидж Консулт” –  Лили Бързева, популярната звезда от телевизия „Евроком” и тв режисьорът Никола Шопов. Любимците на децата са измислили цял куп нестандартни забавления и за всички уикенди през август. „Ваканция в мола” продължава на 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 и 28 август, от 11 до 13 часа, в източния атриум /до входа на хипермаркет „Карфур”/. Така с безплатно уикенд детско утро екипът на мол „Галерия Пловдив” се надява да улесни родителите в организирането на лятото на малчуганите в града.

От днес на касата в книжарница „ФОРУМ” в мол „Галерия Пловдив” продават билети за първото национално турне на „Пълна лудница”. Най-веселото шоу ще гостува в Пловдив на 23 и 24 август в Летния театър от 21 часа. В книжарницата в мол „Галерия Пловдив” могат да се купят билети за всички културни събития в Пловдив и България всеки ден от 10 до 21 часа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *