Защо истински принц е герой в „Аномалия“ разкрива Людмила Филипова

Пътуване до Рим е голямата награда в играта „Сбъдни своя роман!“, организирана от  издателите „Сиела“ и „Ентусиаст“

Защо избира принц Флавио Киджи за прототип на главния герой в новия си роман „Аномалия“, Людмила Филипова ще разкрие по време на срещата с читатели в книжарница „Форум/3-ия етаж, зад стената за катерене/ в мол „Галерия Пловдив“ на 23 юни, четвъртък, от 18.30 часа. Събитието, организирано от най-големия търговско-развлекателен комплекс в Пловдив и Южна България, е с подкрепата на строителна компания „Сиенит” и „Магазин за Нов дом”, магазинът, който продава само ново строителство жилищни, търговски и ваканционни обекти. В четвъртък ще стане ясно и как може да се спечели вълнуващо пътуване до Рим по стъпките на героите от „Аномалия” или почивка в комплекс Kaliakria Resort. В срещата участие ще вземе и редакторката Пепа Георгиева.

Именно от Града на тепетата стартира кампанията по презентирането на последния роман на Людмила Филипова. За написването на „Аномалия“ авторката използва любопитни документи и истории, на които се натъква по време на престоя си в Оксфорд и във Ватикана, както и в именията и архивите на знатната фамилия Киджи, чиито наследници споделят с Людмила Филипова факти  неизвестни до сега. Романът е вдъхновен от реални събития и хора, променили света. Той разкрива и една легенда, ревностно пазена от влиятелната десетвековна фамилия Киджи, белязала историята на Европа и Ватикана. Главният герой от книгата е прототип на реална личност – последния наследник на фамилията, принц Флавио Киджи, който дойде  в България специално за официалната премиера на романа „Аномалия

Пловдивчани са първите, които ще могат да зададат своите въпроси и да получат лично автограф от красивата писателка, чието перо ражда непрекъснато бестселъри. Внучката на Гриша Филипов, министър-председател на България през периода 1981-1986 г., е един от популярните автори в съвременната българска литература. Романите ? освен в България са високо оценени и в чужбина. Правата на някои нейни книги са продадени в Турция, Гърция, Русия, Сърбия и Кипър, по една от тях – „Анатомия на илюзиите“, се снима международен сериал, а други две са в процес на филмиране – „Стъклени съдби“ и „Мастиленият лабиринт“. В края на месец май Филипова изненада читателите с най-новия си роман „Аномалия“ – съвместен проект между издателствата „Сиела“ и „Ентусиаст“. Общата маркетингова стратегия на издателствата е подкрепена от над двайсет партньори.

Кампанията освен срещи на Людмила Филипова с читатели из цялата страна, включва и играта „Сбъдни своя роман!“. Всеки може да участва в нея на специално създадения сайт www.anomaliabook.com и да спечели голямата награда – вълнуващо пътуване до Рим за двама с MOi Klub или поощрителната награда тридневен пакет за двама в комплекс  Kaliakria Resort .

(Visited 214 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>