25/04/2024

Смъртоносната бактерия: Засега в Германия, но скоро ще зарадват цял свят с нея

Така изглежда бактерията Ешерихия коли

Нова и очевидно  добре режисирана масова психоза плъзна из Европа. Очаквайте скоро – и по цял свят. Мутиралата чревна бактерия Ешерихия коли започна методично да избива германците, а вече има смъртен случай и извън Германия. Почти светкавично бе обявено, че мутантите идват от краставици, произведени в Испания.

Още подробности – вижте тук!

Сега само трябва внимателно да започнем да четем между редовете всички новини, с които ще ни заливат от тук нататък поне няколко месеца с вариациите по темата. За по-авторитетно веднага се намеси и Световната здравна организация. То си е истина, че това й е работата на СЗО, но нейното участие в истерията около свинския грип бе толкова подозрително, че предизвика разследване за измама със световни мащаби. Лошото е, че не се е чуло това разследване да е стигнало до някакъв резултат.

Разбира се, винаги съществува вероятността камбаната да е била бита заради реална заплаха. При този наежен свят една зараза може да плъзне и по чисто политически причини. Нека си спомним за заплахата на Кадафи, че ще унищожи Европа…

Но нека си припомним и някои поуки от последните 1-2 години. При свинския грип и услужливо предложената от фармацевтичните гиганти ваксина Тамифлу някои хора – хора станаха. Така например Фармацевтичната компания Рош, в която солиден пакет акции държи бившият министър на отбраната(!) на САЩ Доналд Ръмсфелд, спечели над 7 милиарда в зелено суха пара от тази истерия само за няколко месеца. Първият здравен министър от правителството на ГЕРБ д-р Божидар Нанев изгоря, защото като утихна манипулираната кампания около свинския грип, се оказа, че купил ваксината Тамифлу на Ръмсвелд много по-скъпо, отколкото е могло. И сега е подсъдим.

И чак когато който трябваше си напълни гушата както трябва, чак тогава дойде официалното признание от световните здравни власти, че твърденията за смъртоносна световна пандемия от свински грип се силно преувеличени. Дойде и признанието – свинският грип в много отношения е по-лек от другите разновидности на тази вирусна зараза.

Селското стопанство на Испания сега е на колене. Изпищяха на умряло и български зеленчукопроизводители, които изнасят продукция за Чехия и Русия, заради наложеното ембарго. И заради отказа на потребителите да купуват зеленчуци.

Но тази мръсна и очевидно – търговска война, е замислена много по-перфектно от така наречената пандемия от свински грип: предстои да изпищи на умряло и туризмът на Испания. По-страхливите със сигурност ще се откажат от замислената ваканция на Пиринеите. Страх – лозе пази…

Предстои да видим и как ще бъде ударен туризмът на цяла обединена Европа въобще.

И най-важното: ще разберем кой стои зад тази мръсотия само след няколко месеца като видим кой колко ще оскубе и ще вкара в банковите си сметки от това активно мероприятие…

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *