23/04/2024

500 кандидати за лице на мол „Галерия Пловдив“

Небивал интерес предизвика конкурсът „Лице на мол „Галерия Пловдив”. Записаха се над 500 кандидати от цялата страна, съобщиха организаторите. Най-големият търговско-развлекателен комплекс в град Пловдив и цяла Южна България преди месец обяви „Търсим някой, който ще ни пасне”. Посланието беше уникално илюстрирано с 2 бели и едно пъстро папагалче.„Ние не търсим типичната манекенска хубост, а искаме да изберем позитивни и лъчезарни лица, които да олицетворяват нашия образ на „Град в града”. Мястото, където пазаруват и се забавляват различни поколения – от най-малките дечица, тийнейджърите, мама и татко, баба и дядо. Мястото, където кипи животът – пъстър и весел,” обясни критериите за избор Екатерина Иванова, управител на мол „Галерия Пловдив”. За участие в конкурса нямаше ограничения в пол и възраст.

До 27 май, крайният срок за записване, 500 деца, момичета и момчета, жени и мъже изявиха желание да станат рекламни лица. „Не сме очаквали такъв огромен интерес”, коментира Димитър Жеков, арт фотограф от фотографското сдружение Glamour & Modeling, съорганизатор на конкурса. Има записани от всички краища на България, чак от Русе, Варна, Бургас и Приморско. Най-много са кандидатите на възраст 18 – 25 години, както и малките деца.

От 500-те записани след предварителен тур на финала останаха 120, които ще се явят на 4 юни в изложбената зала на мол „Галерия Пловдив” / 2-ри етаж, зад стената за катерене/. Компетентно жури ще даде своя вот, кои са най-подходящите да станат лица на търговско-развлекателния комплекс. Кандидатите ще оценяват две прекрасни дами – Екатерина Иванова, управител на мол „Галерия Пловдив” и д-р Ваня Александрова – „Кралица България – Глоуб 2009” и една от 10-те най-красиви омъжени жени на планетата, която в края на 2009 г. спечели титлата „Missis Intelligence Globe 2009” на финала на световния конкурс в Братислава.

На дамите ще партнират не по-малко известни господа – Добромир Манев, актьор и художник, който живее и твори в САЩ, Любо Лазаров, главен редактор и заместник-директор на Нова българска телевизия /НБТ/ и Любомир Минчев, главен редактор на вестник „Марица”, най-тиражният ежедневник в Южна България. Фотографите на Glamour & Modeling ще заснемат цялото представяне на кандидатите и след това ще бъдат избрани тези, които не само излъчват позитивизъм и чар, а и са фотогенични.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *