23/04/2024

С концерт на Йорданка Христова откриват лятната сцена „Орфей“

С рецитал на Йорданка Христова се открива сезонът на лятна сцена „Орфей”- любимото кино под звездите на пловдивчани. Градът под тепетата се обогатява с още една културна сцена, на която ще се случват редица артистични и музикални срещи с популярни изпълнители.

След дългогодишна раздяла с пловдивчани естрадната прима Йорданка Христова прие предизвикателството за един THE BEST концерт. Любимката на Фидел Кастро подготвя чувствени аранжименти с китариста Валери Градинарски за 10 юни (петък). Следват изяви под открито небе на Акага, Гравити Ко, Петър Салчев и Белослава.

Организаторите Лили Бързева и Никола Шопов са все още в трескави преговори за гастроли на столични хитови спектакли и тематични арт уикенди.

Белият екран на сцена „Орфей” ще посрещне традиционно и почитателите на фестивала  „Филмови нощи във Филипополис” през юли.

През почивните дни за най-малките жители на Пловдив са организирани безплатни детски утра с много танци, забавни игри, състезания с родители и купища награди от Bonduelle.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *