23/04/2024

Намериха зверски убита изчезналата дъщеря на шеф на „Лукоил“

Разлепените листовки със снимката на изчезналото момиче

16-годишната Виктория Теслюк е  намерена мъртва в предградията на Москва. Престъпниците са нанесли на нещастното момиче  8 удара с нож. За това съобщава днес lifenews.ru.

Тялото на изчезналата преди месец 16-годишна  дъщеря на топ мениджъра на „Лукойл“ Виктория Теслюк е  намерено в гората  на входа на Талдом,  близо до Москва.

Вече е ясно, че Виктория не е станала случайна жертва на грабеж и педофили, казали за Life news от в московската полиция.  Експертите не откри следи от изнасилване, всички ценности са били на мястото си. На ръцете и са й всички скъпи бижута.

Според предварителното заключение на експертите, Виктория е убита същия ден, когато тя изчезна – 25 март.

Въпреки факта, че трупът е открит на 27 април,  официално   момичето  все още не е идентифицирано.  Тялото и е силно обезобразено.  По пръстените и други бижута веднага разбрахме, че е тя, заявяват от полицията, но родителите отказват да повярват, докато не са готови резултатите от генетичните тестове.

Независимо от това поставените в предградията съобщения със снимки на изчезналата Виктория е решено да се свалят. Идентификацията на убитата е  само въпрос на време.

Бащата на Виктория, Робърт Теслюк е ръководител на смесеното дружество на „Лукойл“ с Казахстан – „Арман“. Кариерата си  Робърт започва във Всесъюзния  НИИ по нефт и Института по проблеми на нефта и газа в АН на СССР.

30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *