19/04/2024

Апокалипсис есента: Кометата Еленин докарва страшни бедствия на Земята – видео

Снощи при търсене на математически модел на НАСА за комета Elenin разбрах, че голямото небесно тяло вече е проникнало в Слънчевата система и е на път за вероятно ужасяваща среща със Земята през есента на 2011 година.

Още подробности за кометата Еленин – вижту тук!

Може да се вярва на тази информация, тъй като неин източниu е НАСА. Това, което хорана не знаят е размерът и масата на кометата Elenin въпреки че аз не се съмнявам, че тя е известна на властите, съобщава Dr. Mark Sircus.

В момента кометата Еленин  преминава през астероидния пояс по пътя си към вътрешната част на Слънчевата система. Аз искрено съжалявам, че ще съм източник на такива лоши новини, но източникът от НАСА е безупречен, пише на сайта си Dr. Mark Sircus.

В момента имаме входяща маса (може да е неутронна звезда), която ще направи кръг около Слънцето, както и всички комети, пресичащи с орбитата си пространството между Венера и Меркурий, преди да напусне Слънчевата система.

По обратния си път тя ще премине през нашата орбита, което означава, че ще премине в непосредствена близост до Земята и планетата ни ще премине през нейната опашка. На клипа ще видите това, обяснено графично.

И ще откриете с математическа сигурност, че когато това космическо тяло е на една плоскост със Земята и Слънцето  стават опустошителни  земетресения. Последните три позиционирания причиниха 9.0 по Рихтер в Япония,  а по-рано силни земетресения в Нова Зеландия и едно в Чили.

30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *