18/10/2021

Ванга: Европа ще опустее през 2016 година!

Ванга

При последните бурни събития по планетата – революциите в Арабския свят, катастрофалните земетресения и цунами в Япония, руснаците, които благоговеят пред Ванга, отново и отново се ровят в направените от нея предсказания, за да намерят отговори на въпроса какво ни чака оттук нататък .

Така според v-mire.com знаменитата българска ясновидка предрекла кога и защо ще загинат европейските държави. В едно от пророчествата си тя говорила за война с мюсюлманска държава, която ще използва химическо оръжие. В резултат на това през 2016 година Европа тотално ще опустее. В контекста на последните събития тази държава може да бъде Либия, пише „Глобалист”.

По данни на Западната коалиция в хранилища в либийския град Сирт Кадафи се съхраняват около 10 тона иприт. При това в навечерието на военната операция на САЩ и техните съюзници редица специалисти заявиха, че либийският диктатор Муамар Кадафи може да използва химическо оръжие като „последен аргумент”.

Ипритът е течно отровно вещество, което поразява очите и дихателните пътища, стомашно-чревния тракт и кожата. Ипритът е бил използван за първи път по време на Първата световна война.  От 1915 до 1918 година били разпръснати 12 хиляди тона иприт, които поразиха около 400 хиляди души.

Според предсказанието на Ванга 2011 година ще бъде преломна за пътя на цялото човечество. Сляпата ясновидка казвала, че след ядрена катастрофа, която ще унищожи животните и растенията в Северното полукълбо ще започне война с мюсюлманска държава.

Ислямската страна ще използва химическо оръжие и ще унищожи десетки държави. След силния удар по кожата на хората ще се появят язви и тумори и вече към 2016 година Европа ще опустее.

Предсказанията на Ванга се сбъдват. След аварията в японската АЕЦ „Фукушима 1”, заради която вече са заразени тонове зеленчуци и други хранителни продукти кризата в Либия ще достигне своя апогей. В отговор на бомбардировките на страната от НАТО полковник Кадафи обеща да потопи Европа в кръв.

(Visited 15 381 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Ванга: Европа ще опустее през 2016 година!

  1. Ванга е обикновена селска магьосница и досега няма нищо сбъднато от нея, факт е, че нейните „пророчества“ се появяват след като се случи нещо…КГБ

  2. Малий, настръхвам…. Цунамито в Япония и бежанците сега….. Тази 2016 не знам, как ще я посрещам на нова година…..

  3. Това наистина ли е написано през 2011 или е подправено ?
    Докато властва Бойо нищо няма да върви напред! По-скоро ще ни затрие май, само дето не се сеща, че и той ще потъне с нас!

  4. Наистина е написано тогава. Можете да проверите и в посочения източник. Тогава светът съпреживяваше ужаса на японците от чудовищното земетресение и цунамито, така наречената Арабска пролет започваше и това беше информационният повод за публикацията на този текст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *