25/04/2024

Разсекретиха документ за катастрофата на НЛО в Розуел – видео

ФБР разсекрети документ, който донесе истинско удовлетворение на уфолозите. В него се говори за един от най-известните и коментирани по цял свят случаи на катастрофа на извънземен летящ обект в градчето Розуел – САЩ, щата Ню Мексико. Между другото на 9 април по телевизионния канал Хистори бе излъчен филм за този случай.Дали катастрофа – дали „междузвездна“ битка – засега все още не е ясно.

Във филма една машинописка в секретен отдел и плиотът с прякор Черния Мак, служили в авиобазата „Райт Патерсън“, разказват за същата история, според обстоятелствата, които са им позволили да станат свидетели на това вълнуващо събитие.

Въпреки клетвените декларации, глобата в размер на 10 хил. долара и заплахата от затвор, че и по-сериозни последици, двамата се решават да разкажат публично за видяното малко преди смъртта си. Секретарката е видяла парче от материя, което независимо как е било намачквано и усуквано, веднага е възвръщало предишната си форма.

Това, на което е станал свидетел Черният Мак обаче е наистина потресаващо. Той видял с очите си малките дребни сиви хуманоуди, които били подложени на безбройни опити от различни екипи. Някои от тях са били живи след инцидента в Розуел, но хората са ги убили…

Между другото вестниците от 1947 г. в САЩ още на другия ден излезли с огромни заглавия на първите си страници за инцидента в Розуел. С годините обаче дезинформационната пропагандна машина на САЩ започнала да „заличава“ следите на това събитие, като превръщала в посмешище всеки, който се осмелил да говори по темата.

Сега вече има официален документ с дата, вярно от 1950 г.,   в който се посочва, че агент на ФБР (името му е внимателно изтрито) съобщава  за открити  в пустинята три летящи чинии, в които са намерените телата на хуманоиди в сребристи дрехи. Има и видео, с дата 1947 година, съобщава vesti.ru.

Техният ръст е само около един метър. В декласифицираните документи също така се казва, че вероятната причина за инцидента е  въздействието на наземните радари.

30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *