25/04/2024

Пролетна модна фиеста се завъртя в мол „Галерия Пловдив“

Облечени като лазарки манекенки в красиви ефирни тоалети с фолклорни мотиви,  дадоха старта на модната фиеста, която се проведе снощи, 16 април, в мол „Галерия Пловдив”. Арт събитията в комплекса следват едно след друго по повод първата му годишнина, а водещият на ревюто Боби Шоу не на шега каза, че мол „Галерия Пловдив” вече започва успешно да конкурира НДК – София с програмата си от концерти и спектакли.

Моден консултант на снощното шоу бе топдизайнерката Светла Димитрова от „Ариес Уникат”, два пъти носител на най-престижната награда на Академия “Българска мода” – Златната игла. Манекените от агенция „Каста Дива” на Ани Петкова – съпругата на Петко от незабравимата група „Трамвай № 5”, дефилираха с тоалетите, обувките, чантите, бижутата и аксесоарите на няколко емблематични родни и световни марки като „O’NEILL”, Diamont”, „Булдозер, „Rivas”, „5-th Avenue”, „Roberto Zago”, „Colette”, CULT”, Santinelli”, Swatch”, „Grammy”, TUTO”, „Лустро”, „My Silver и др., предлагани в магазините на мол „Галерия Пловдив”.

Многобройната публика посрещна с овации появата на най-малката манекенка – 3-годишната Сияна, която по артистичност и движение на подиума не отстъпваше на дългокраките красиви каки и батковци.

Аристократизъм в шоуто внесе с изпълненията си и със специално подбраните парчета, сред които и култовата песен на Франк Синатра „Моят път”,талантливият пловдивчанин Марин Йончев – победителят в телевизионното състезание „Стар академи”.

Едно от качествата на модния спектакъл бе, че от спортните мъжки и дамски тоалети, детските дрехи и обувки до облеклата за мъжете и жените, ангажирани с бизнес, бижутата от пролетно-летните колекции – всичко това бе буквално свалено от щандовете на магазините в мола. Така зрителите можеха да си купят харесания по време на дефилето модел, извървявайки само няколко метра до съответния магазин. Допълнително предимство е специалното намаление на много от стоките за Цветница и Великден.

След състезание по бързи и точни отговори на въпроси, зрители на шоуто си тръгнаха с подаръци – бижута от Франция, Германия и Турция, които осигури фирма „Colette”, а възрастна дама получи луксозно бельо от „5-th Avenue”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *