19/04/2024

Невероятни находки доказват: Човечеството не е първата цивилизация на Земята! – видео

През последните десетилетия бяха разкрити много факти, които потвърждават, че сегашното човечество, което е на 40-45 хиляди години, не е първото на Земята. Преди нас планетата е била населявана от други цивилизации, които могат условно да се нарекат предшественици на човечеството.

Всички сме чували за митичните Атлантида, Лемурия, Пацифида, Хипербория и редица други загинали цивилизации. Все по-често се появяват информации за загадъчни артефакти. Хората научават, че с пирамиди се славят не само древният Египет, Централна Америка и цивилизацията на шумерите. Пирамиди са открити практически по всички краища на Земята – има пирамиди на Колския полуостров, в Крим, Монголия, Китай, на Балканския полустров. Известни са и находки на пирамиди под водата – в района на така наречения Бермудски триъгълник и около Япония.

Става ясно, че част от хората са знаели истината или част от нея и през Средновековието, когато били публикувани географските карти на турския адмирал Пири Рейс – 1513 година. На тях много точно е изобразена Антарктида без лед. Официално леденият континент е открит през 19 век от руската експедиция на Белинсхаузен и Лазарев, припомня сайтът Тайни.

Съществуват маса предания и митове, в които се говори, че предците на бялата раса са дошли на Земята преди 40-хиляди години от съзвездието Голямата Мечка и са се заселили на голям континент на мястото на сегашния Северен ледовит океан. Живели там докато не започнали серия катаклизми, които ги принудили да се преселят на юг, запад и изток.

Все повече съвременни изследователи стигат до извода, че знаменитите египетски пирамиди и редица други тайнствени обекти на планетата – като храмовете и пирамидите в Централна и Южна Америка, са били построени с помощта на технология, която превъзхожда технологиите на хората от 21-ви век.

Намерените през 1930 година в Австралия кости на гиганти, / за гиганти се говори в руските предания, гръцката митология, а също и в Библията/ . Тогава изследователите намерили отпечатък на крак, който антрополозите нарекли мегантропус. Ръстът на тези гиганти бил от 2,10 метра до 3,65 метра. В Китай били намерени кости на гигантски хора, които нарекли гигантопитеци. Учените смятат, че техният ръст е бил 3-3,5 метра, а теглото им – 400 килограма. Били намерени жезли, длета, ножове и брадви с огромни размери. Австралийските учени през 1985 година намерили човешки зъб с височина 67 и ширина 42 милиметра. Ръстът на неговия притежател трябвало да бъде приблизително 7,5 метра при тегло 370 килограма. Учените определили и приблизителната възраст на находката – девет милиона години.

В ЮАР при разработка на диамантено находище през 1950 година била намерена част от череп с височина 45 сантиметра. Възрастта му е оценена на 9 милиона години. Но най-популярният случай – това е „яванският гигант”, намерен в Южен Китай, чиято възраст била измерена на 300 хиляди години.

На редица барелефи в Древен Египет, в Централна и Южна Америка са изобразени обекти, които приличат на самолети, хеликоптери и подводници, на различни летателни апарати.

В индийския епос също са описани летателни апарати – вимани. Освен това се описват бойни действия, в които се използва очевидно не средновековно оръжие – ядрено и ракетно оръжие, летателни апарати.

На планетата има територии, които изучавайки ги учените стигат до мисълта, че там е бил нанесен ядрен удар. Редица древни градове в Индия, някои райони на предна Азия, така наречените „стъклени крепости” в Ирландия.

Съществува така наречената колекция на Джулсруд. В Мексико Валдемар Джулсруд / след смъртта му неговият син и внук продължили делото му/ събрал повече от 30 хиляди артефакти, статуетки, на които са изобразени хора и …динозаври!

В Месопотамия и Иракски Кюрдестан са намерени статуетки на хора – рептилоиди. Нека си припомним за руските и българските приказки, в които се говори за Змей Горянин. В Индия те са известни като хора-змии, наги.

На картата на света на Оронтеус Финиус, в нейното северно полукълбо през 1523 година е изобразена загиващата Хипербория-Арктида, която вече е разделена от Северния океан на четири острова. В мините на ЮАР са намерени метални кълба, които са на три милиарда! години. Направени са от неизвестна сплав. От каква – учените отговор не са дали.

По цялата планета са намерени вкаменели отпечатъци на човешки следи, чиято възраст не съвпада с официалната човешка история. Така например в Туркмения е намерена следа, която според оценката на геолозите е приблизително на 200 милиона години. В Невада, САЩ, е намерен отпечатък на крак, възрастта на който е 100 милиона години. Намерени са релси от железен път на възраст не по-малко от 50-70 милиона години.

На Луната и Марс са открити обекти от изкуствен произход. Очевидно именно поради тази причина е прекратена програмата за изучаване на Луната и Марс от САЩ и тогавашният Съветски съюз.

Такива факти могат да се изброят с хиляди и десетки хиляди. За тях са написани десетки научни и научно-популярни изследвания, както и много художествени произведения.

 
https://youtu.be/O8Vgp3j3qBo
https://youtu.be/O8Vgp3j3qBo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *