16/04/2024

Легендарната Ищар пристига на разузнаване в Пловдив

Ищар

Пресконференция на Ищар Алабина на 5 април 2011 г., вторник, от 11 часа, в изложбения салон на мол „Галерия Пловдив“ /ет. 2, зад стената за катерене/. Совноизвестната певица е на еднодневно посещение в България преди трите си концерта в страната – във Варна (3 юни, Летен театър), София (5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив (6 юни, Античен театър).

Веднага след пресконференцията, в 11.30 часа, почитателите на Ищар ще имат уникалната възможност да получат автограф лично от етно звездата и да се снимат с нея за спомен, съобщиха още от мол „Галерия Пловдив” и организаторите на концертите – АРТ БГ.

Предвидена е и официална среща  на изпълнителката с кмета на Пловдив г-н Славчо Атанасов, който е голям неин почитател.

След края на официалната част певицата и мениджърът й ще посетят Античния театър, където ще се състои шоуто през юни, за да уточнят детайли около сценичното  и техническо подсигуряване на събитието.

За първия си голям концерт под тепетата Ищар Алабина обещава на пловдивската публика разнообразен микс от най-хитовите си парчета, между които Last Kiss, Habibi Sawah, C’est La Vie, Horchat Hai Caliptus и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *