31/05/2020

Космонавти признават за срещи със същества от паралелни светове

Само до преди 10-12 години  руските космонавти и американските астронавти твърдяха, че нищо свръхестествено не са срещали в околоземна орбита. И едва през последните години започнаха да говорят по-откровено за доста мистерии и невероятни събития, случвали се с тях в космоса…

През 1985 г. космическата станция Салют-7 с шест космонавта на борда (командир на екипажа е Леонид Кизим) вече са прекарали 155 дни в орбита. Изведнъж, привичната работна среда е нарушена: станцията е обвита в гъст облак от газ с оранжева светлина!

И шестимата за момент са буквално заслепени от ярка светлина, а когато зрението им се връща, те ясно разграничават седем фигури зад илюминатора.

Пришълците изглеждали като хора, но се отличавали с огромен ръст, както и с огромни криле на гърба си. Над главата си  имали светлинен ореол.

„Те изглеждаха точно така, както у нас изобразяват ангелите“,  разказва Леонид Кизим. Небесните жители протягаха ръце и се усмихваха“ . „Ангелите“ съпровождали станцията 10 минути, като нито един от членовете на екипажа не изпитал никакъв страх, нито най-малко безпокосйтво, а напротив, „сърцата ни бяха пълни с щастие и радост“.

„Аз исках да пея, да се смея, и да обичам всички“, казва Светлана Савицкая.
А космонавтът Игор Волк добавя, че когато красивите обитатели на небето  си отишли, той и неговите другари изпитали чувство на горчива загуба.

Съобщението за събитието достига до Земята и когато там се запознават с това, началниците незабавно засекретили съобщението.

Още подробности – вижте тук!

След завръщането си у дома, екипажът на „Салют-7? е изолиран и внимателно прегледан от психолози и медицински специалисти. Убедили се, че всички са напълно здрави, властите задължили всички космонавти да не разказват на никого за видяното.

30dumi.pozicii.net

(Visited 381 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *