28/03/2024

Космонавти признават за срещи със същества от паралелни светове

Само до преди 10-12 години  руските космонавти и американските астронавти твърдяха, че нищо свръхестествено не са срещали в околоземна орбита. И едва през последните години започнаха да говорят по-откровено за доста мистерии и невероятни събития, случвали се с тях в космоса…

През 1985 г. космическата станция Салют-7 с шест космонавта на борда (командир на екипажа е Леонид Кизим) вече са прекарали 155 дни в орбита. Изведнъж, привичната работна среда е нарушена: станцията е обвита в гъст облак от газ с оранжева светлина!

И шестимата за момент са буквално заслепени от ярка светлина, а когато зрението им се връща, те ясно разграничават седем фигури зад илюминатора.

Пришълците изглеждали като хора, но се отличавали с огромен ръст, както и с огромни криле на гърба си. Над главата си  имали светлинен ореол.

„Те изглеждаха точно така, както у нас изобразяват ангелите“,  разказва Леонид Кизим. Небесните жители протягаха ръце и се усмихваха“ . „Ангелите“ съпровождали станцията 10 минути, като нито един от членовете на екипажа не изпитал никакъв страх, нито най-малко безпокосйтво, а напротив, „сърцата ни бяха пълни с щастие и радост“.

„Аз исках да пея, да се смея, и да обичам всички“, казва Светлана Савицкая.
А космонавтът Игор Волк добавя, че когато красивите обитатели на небето  си отишли, той и неговите другари изпитали чувство на горчива загуба.

Съобщението за събитието достига до Земята и когато там се запознават с това, началниците незабавно засекретили съобщението.

Още подробности – вижте тук!

След завръщането си у дома, екипажът на „Салют-7? е изолиран и внимателно прегледан от психолози и медицински специалисти. Убедили се, че всички са напълно здрави, властите задължили всички космонавти да не разказват на никого за видяното.

30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *