23/04/2024

И астронавтът Едгар Мичъл призова: Кажете истината за извъземните!

Едгар Мичъл

Бившият астронавт от Аполо 14 иска да узнаете и вие истината за пришълците. Едгар Мичъл, който през 1971 г. направи най-дългата разходка по повърхността на Луната  заяви, че извънземен живот съществува, а правителството на САЩ пречи това да се разбере официално.

В понеделник Мичъл постави въпроса за извънземен живот в Националния прес клуб във Вашингтон, след   X-Conference, която се смята за конгрес  на изследователи и активисти по  проблема с НЛО.

„Нас ни посещават. И сега е време за вдигане на забраната върху истината по отношение на наличието на извънземен живот. Призовавам нашето правителство да разкрие истината … и да стане част от общопланетната общност, която в момента се опитва да поеме ролята си на космическа  цивилизация. „

Мичъл заяви, че е само въпрос на време, когато ние ще трябва да напуснем Земята и да си търсим нов дом.

„Слънцето ще изгори поради изчерпване на горивото си и ние ще трябва да напуснем планетата, ако искаме нашият вид да оцелее. В този момент в историята на човечеството на тази планета, ние трябва да започнем изследване извън границите на нашата планета, а след това и извън Слънчевата система, за да разберем  най-накрая това, което наистина се случва. „

Прекарвайки детството си в Розуел, Ню Мексико, където както смятат някои изследователи на НЛО,  през 1947 г. става  инцидент с извънземен космически кораб, Мичъл казва, че на жителите военните настойчиво  препоръчвали да си затварят устата и да не говорят за това, което са видели, а ако те пренебрегнат този съвет, ги очакват сериозни неприятности.

Жителите са му предавали твърдения на свидетели за извънземни проявления, защото „не искат да отнесат в гроба си техните истории. Те искаха да ги предадат на някой, на когото вярват. Като дете бях местен, бях и на Луната, затова те ме сметнаха за достатъчно надежден , за да прошепнат на ухото ми своите специфични истории. „

Вярата в съществуването на извънземни на Мичъл е добре документирана. В интервю за „Таймс“ през 1998 г., той казва, че е „90 процента сигурен, че   хиляди  неидентифицирани летящи обекти  или НЛО-та, записани от 1940 г., са ни посетители от други планети.“

Бележки на редактора: Преди дни в България гостува друг американски асронавт – Стори Мъсгрейв, който говореше абсолютно същото. Още подробности – вижте тук! Какво е това? Активизация на по-големите ценители на свободното слово сред летелите в космоса? Но преди това не мълчаха ли те прекалено дълго?..

Цалата тази активност не ви ли прилича на организирано активно мероприятие? Може би истината за извънземните, която засяга живота на всеки човек на тази планета и в най-затънтеното й място, вече наистина трябва да излезе наяве.

Въ зможно е тези изявления  да „подгряват“ публиката, защото една паникьосана многомилионна тълпа е опасна колкото земетресение от 9-та степен по Рихтер и цунами с височината на хималаите, взете заедно.

Ще поживеем и може би ще видим. Дай Боже всичко да бъде спокойто и изгодно за всички замесени страни…

30dumi.pozici.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *