18/04/2024

Класици в модерен аранжимент звучат в мол

Осъвременени аранжименти на творби на Дворжак, Брамс, Пиацола, Гардел, Шостакович и др. ще звучат утре, 11 април, в изложбения салон на мол „Галерия Пловдив” от 18.30 часа. Камерният концерт класическа музика е част от празничната програма във връзка с 1 година от откриването на търговския и културно-развлекателен комплекс. Входът е свободен за всички желаещи да се насладят на вечната музика, да чуят вълшебните звуци на роял, маримба, клавесин и други класически музикални инструменти.

За почитателите на страстните ритми е специалния танцов букет – танго, латино и състезателни танци на 12 април, вторник. Точно в 18 часа в източния атриум на мол „Галерия Пловдив” Ивайло Александров и Габриела Панчева от „LAOKOONTANGO” ще дадат старта на танцовата феерия с блясъка, изяществото и аристократичността на оригиналното аржентинско танго. Двамата са хореографи на танцовото шоу „Dancing Stars“ на bTV, изпълнители и инструктори на танцовия фестивал Sofia Dance Week.

Ивайло Александров и Габриела Панчева започват курс по аржентинско танго – ниво „Абсолютно начинаещи“ от 27 април в Пловдив. Уроците ще се провеждат всяка сряда – 18:30 – 20:00 ч. в мол „Галерия Пловдив” в пространството на картинната галерия /2 етаж, зад стената за катерене/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *