25/04/2024

БСП: Управлението на ГЕРБ се превърна в анекдот!

С тържествен митинг социалистите от „Източен” отбелязаха 15-та годишнина от учредяването на  партийната структура в района. В словото си председателят на районния съвет Севдалина Петрова припомни началото на организационния живот и постави задачите за спечелване на местния и президентски вот през есента.

Управлението на ГЕРБ се превърна в анекдот, а политиката на кабинета е пълен провал, заяви Петрова. Тя подчерта, че залогът е голям, защото от резултатите на изборите зависи демократичното ни бъдеще. Нашата задача е да стигнем до хората и да им докажем, че сегашното управление има алтернатива, изтъкна общинската съветничка.

В словото си тя подчерта, че БСП е единствената политическа сила, която има потенциала да спре ГЕРБ. Защото единствено нашата партия води организиран партиен живот в квартала, в микрорайона и по райони, каза още Петрова.

С поздравителни адреси към социалистите от „Източен” се обърнаха председателят на БСП- Централен Димитрина Вакрилова, младежкият координатор Красимир Карамфилов и ветеранът с 60 години партиен стаж Станоя Вагалински.

Лидерът на БСП в Пловдив Атанаска Тенева благодари на членовете и симпатизантите от всички възрасти за тяхната последователност и вярност към лявата идея. Имаме своето минало и 120 годишни традиции, имаме и своето бъдеще, тъй като нашите ценности са свобода, справедливост и солидарност. Днес нашата отговорност е да  проявим загриженост към съседите си, към хората от квартала и района, в който живеем, каза Тенева пред хората, дошли на събитието в градинката на ул. „Полк.Радко Димитриев”.

Там ще бъде поставен и барелеф на смелия полковник, обяви о.з. полк. Цоньо Желев. Инициативата е на районната структура на СОСРЗ, а средствата за изработването и поставянето ще бъдат набрани чрез дарения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *