24/04/2024

Ако спрем за две минути и погледнем в небето, ще си глътнем езика! – видео

Този филм не е от онези, в които за няколко секунди се показва нещо загадъчно, а след това половин час за това на екрана говорят някакви хора с умни физиономии. Този филм е направен така, че вие сами да станете очевидци на някои паранормални явления и сами да решите какво да мислите за видяното.

Тук  никой не ви натрапва каквото и да е било мнение – на вас просто ви се предоставя възможност да станете свидетели на свят, който е скрит от обикновените хора. Този филм ще ви позволи да разширите границите за разбирането на света, в който сега се намирате.

Гледайки този филм вие ще започнете да разбирате, че не знаете за света практически нищо. Че около вас в буквалния смисъл бушува друг живот, който е срит за вас по една или друга причина. Не гледайте този филм, ако искате да оставите всичко както си е и се страхувате да се измъкнете от това тясно кътче, в което се свикнали да съществувате.

Филмът включва в себе си също редки същества от тънките измерения, за които е прието да се наричат духове. Тези кадри могат да предизвикат у някои хора психически дискомфорт и дори – чувство на страх. Ефектът е доста по-силен отколкото този на художествените филми на тази тема тъй като това са истински кадри.

Ето защо ако нервите ви са по-слаби, премислете два пъти преди да видите този филм. Като цяло филмът е за очевидни неща, които вие можете и сами да видите, ако поискате. Просто повечето хора на Земята сега са толкова заети, че не им остават две минути, за да погледнат в небето. Но ако пък гледате в небето и с кинокамера, ще станете очевидци, бихте станали свидетели на тези събития, които са представени в този филм.

http://tainy.net/20245-v-mire-nevidimogo.html#ixzz1JJdPCpW4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *