25/04/2024

Вижте разтърсващите пророчества на аржентински художник!

диктаторът Франко

В цялата история на човечеството пророци са били не само вярващите свещеници, но и хора на изкуството, на които неведоми сили са нашепвали сюжети за техните романи и картини. За аржентинския художник и скулптор Бенджамин Солари Паравичини това става не  само вдъхновение, а и пророческа дарба.

Без да го знае, той   още в 30-те години на 20-ти век рисува много неща, за които не би могъл и да подозира, например телевизора или Белка  и Стрелка, летящи  в космоса.

– Понякога върху него се спускаше нещо, той трескаво грабваше  молив, който като че ли се сам се движеше по  хартията, сякаш някой му диктува – казва   бащата на Бенджамин – Флоренцио.

В един такъв пристъп той рисува  плачещи над огромен водовъртеж  ангели и  написва – Япония.

В полето около рисунките той пише за това, че голяма „Ф“ ще избухне и ще вдигне много шум из цял свят. Не е изключено, че   „ф“ е японската атомна електроцентрала „Фукушима-1.

След разрушителното цунами   имаше четири експлозии в блоковете на АЕЦ. Това събитие разтревожи целия свят. Той също така казва, че човечеството го чака катастрофа, която ще разпространи смъртоносни болести навсякъде по планетата.

Съгласно неговите рисунки, след катастрофата, светът ще се управлява от руснаците и „жълтоликите.“ През 1936 г.   рисунките и надписите на художника са се стрували на много хора странни и необичайни, но това още не  прави такова огромно впечатление.

В началото на века това се смята за странен маниер и стил на художника.
Едва много години по-късно, след като мистериозните истории, представени в рисунките, започват с невероятна точност   да се сбъдват, за Парвичини в Аржентина започват да говорят като  за пророк.

– „Телевизията у дома! На малкия екран от вкъщи може да се наблюдават  световни събития „(1938). Първите черно-бели телевизионни приемници се появяват през 50-те. Паравичини дори направил скица на бъдещия телевизор.

Също така през 1938 г. той   пише следния текст: „Светът ще се обезличи от малкия  екран. Във всяко семейство ще се разпространи негативното влияние на новото устройство, което в бъдеще ще се ползва за манипулиране на масите и ще бъде много комерсиализирано. Хипнотизирано от красиви снимки на този измислен „рай“, човечеството просто ще затъпее. Ще дойде ден, когато  като овце в стадото, хората ще бъдат все по-лесно манипулирани и управлявани. „

– „Борбата за власт между янките и руснаците. Борбата за територия и завладяване на космоса. Няма да е странно, че   властта ще е на Америка (1941).

Фразата „завладяване на космоса“ се появява в устата на всички, едва 16 години след предсказанието на Бенджамин, който успява да предвиди американския триумф в създаването на серия от 3-местни космически кораб „Аполо“ и ще им позволи да направят първото успешно    кацане на Луната.

„Човекът ще лети към звездите, ще   преодолее  звука, ще познае светилата  и ще разбере, че Земята е само най-низшата и най-слабо развита от  всички съществуващи планети“ (1937).

Първият човек, който преодолява звуковата бариера е  Чарлз Елууд ,  10 години след пророчеството на Бенджамин.

– „В 60-70-тте години хората ще   летят!“ (1938).

Руският космонавт Юрий Гагарин направи първия в  историята  космически  полет  на борда на „Восток-1? през 1961 година.

Правичини по-късно пише:

„Хората ще се доберат и до Луната.
Те ще бъдат в състояние да я достигнат, обаче, те не могат да я обитават. Те я виждат, но няма да може да погледнат в дълбините и. Ще я слушат, но няма да я чуят. Няма да се върнат повече. Внимание! „(1940 г., 29 години преди първото кацане на човек на Луната).

„Летящи чинии като ярки кръгови проблясъци от светлина ще  посещават Земята, носейки със себе си странни същества от други планети. Това ще бъдат тези, които ще наводнят Земята. Тези, които в Стария завет се наричат ангели  и всички ще ги видят отново и ще  ги слушат“(1938).

Любопитно е, че терминът „летяща чиния“ за първи път се появява през 1947 г. след като е описан от пилота Кенет Арнолд, видял НЛО.

„Ще дойде  атомът и ще властва над света“ (1939)
Като се има предвид фактът, че първите опити за създаване  на атомната бомба са от 1945 г. и   първият ядрен реактор заработва едва през 1951 г., пророчеството изглежда невъзможно.

„В Испания   на власт ще дойде диктатор, който ще унищожи страната.

След него ще се възкачи на престола  Бурбон , а след това отслабналия  тиранин ще бяга в Аржентина,

ако му позволи  здравето „(1938).

Пророчеството е написано в разгара на гражданската война в Испания,

в  годината на раждане на бъдещия крал Хуан Карлос Бурбон.

Паравичини предвижда победа на Франко,

издигането му във властта след гражданската война през 1939 г. и предаването на короната на Хуан Карлос след смъртта на тиранина.

Франко умира от болестта на Паркинсон през 1975 г.,

без да изпълни  намерението си да се премести в Аржентина.

„  Русия ще покори и Китай ще  и  разпространи там своите догми“ (1939).

10 години след гражданската война в Китай идва  на власт Мао Цзедун и обявява комунизма  като национална  идеология на държавата.

„Папството ще  приеме нови форми. Това, което вчера изглежда зло, ще престане да бъде. Месата ще стане протестантска, без да е такава. Католиците ще се обърнат в протестанти, без да са. Папата ще се откъсне от Ватикана заради пътуванията си до Америка, човечеството ще падне“(1938).

Бенджамин предвижда реформите в католическата църква на Втория Ватикански Събор   от 1962 г., както и новоназначения папа Йоан Павел II през 1978 г., известен с постоянните си пътувания по целия свят, особено в Латинска Америка.

„Хитлер – Мусолини. Тях чака    един и същи край, другият край „(1939).
7 години преди свалянето от власт на нацистите, Бенджамин рисува  нацистките лидери.

„Сърцето на света ще  падне в 40-та година и ще принадлежи на германците  до  44-та „(1938).

През 1938 г., преди Втората световна война, Паравичини вече знае за падането на Франция пред нацистка Германия. На рисунката пророкът е изобразил  идеално   Айфеловата кула  на фона на френското знаме.

„Един мъж с брада, който изглежда светец  ще запали Антилите“ (1937)

Революцията в Куба настъпва след 22 години, след   пророчеството. Когато Бенджамин е предсказал този случай,  Фидел Кастро  е едва на 11-годишна възраст.

Точно след една година по-късно Паравичини добавя:  „В Куба  победата ще спечели брадата“ (1938).

„Абсолютна тъмнина. След хаоса на Карибите „едно  око  вижда от единствената палма  Светлината от юг. “
Планета чака радикални промени, а само Юг ще остане Юг завинаги“. (1938)
Фигурата на рисунката на Бенджамин прилича на мълния, която много експерти тълкуват като  HAARP, която   провокира мощни трусове.

Под палмово дърво, най-вероятно се разбира остров Хаити,  където при  последните земетресения загинаха най-малко 200 хиляди души и оста на Земята се измести с няколко сантиметра.

„Свободата в Северна Америка ще изгасне, нейната факла няма да бъде блестяща, както преди, тя ще бъде атакувана два пъти „. (1939)

Бенджамин дори е нарисувал известните кули-близнаци, които бяха  разрушени на 11 септември, 2001. Най-невероятното е, че по време на рисуването, кулите дори не са построени.

„Извънземен кораб ще докаже  на хората на Земята, че съществуват други форми на живот. В един момент  Южният полюс ще стане северен. Но след време! „(1960)

„Атомът ще завладее света. Планетата ще се ослепи. Човек ще провокира бури и природни бедствия, нови форми на заболяване , безразборни сексуални контакти, масово помътняване на разсъдъка, обща апатия. Светът потъва в тъмнина. „(1934 г.)

„Ще дойде началото на края! Човекът сам ще стъпче своята същност, за възпроизводство на потомство мъжът  вече няма да е необходим. Човешките организми ще се произвеждат стерилни. И всичко това на фона на атомните взривове, които унищожават човечеството.

Хората ще бъдат убивани от радиация, от утробите на майките  ще се появяват чудовища   от животински и растителен произход. Поради стронций хора ще се родят с кости като стъкло,   ракът ще е съвсем нормално явление.
В резултат от ядрената война в привилегирована позиция ще бъдат руските и жълтокожите“ – 1936 г.

30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *