26/04/2024

Ванга: В Северното полукълбо няма да останат животни и растения!

Журналисти от руския вестник „Комсомольская правда” си направили труда да преразгледат предсказанията на разни ясновидци и астролози, които те по традиция правят при старта на всяка нова година.

Разбира се, преразглеждане в контекта на чудовищната трагедия в Япония – земетресения с невиждана сила, 25-метрово цунами според последните измервания на учените, ядрен апокалипсис в АЕЦ „Фукушима“.

„Нас ни чака нещо съвсем ново, непредсказуемо, което може да преобърне целия свят. Тотални и неочаквани шокове ще заставят много хора да погледнат по друг начин на частната собственост, на живота в зависимост от това, което се случва наоколо”. Това е написала в сайта си Астромеридиан Людмила Муравьова, правейки предсказания за март 2011 г.  Колко е успешна прогнозата – съдете сами.

Александър Василев пък прогнозира пожари. Но както коментира руското издание, което пребрегва определено лъжливите прогнози на други астролози и гадатели, дори и най-успешните предсказания не поподат в точно в целта. Това станало причина да направят за всеки случай справка и за казаното от класиците на ясновидството. Стигайки до Ванга – направо били потресени.

Ванга е предсказала, че в 2011 година ще има ядрена катастрофа. Това сензационно съобщава вестник „Комсомолская правда“, с което изправи на нокти цяла Русия – още подробности вижте тук!.

В момента светът е в паника заради заплахата от нов Чернобил в Япония. Все повече са песимистите, които прогнозират, че реакторите във Фукушима ще гръмнат до часове.

Руското издание цитира дословно думите на българската пророчица: „В резултат от радиоактивно замърсяване в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растения“.

Досега се смяташе, че Ванга е видяла пораженията от нова световна война. Хипотезите бяха, че ядреният ад може да е резултат от сблъсък между Северна и Южна Корея. Сега опасенията са, че петричката ясновидка е прозряла страховит развой на драмата в Япония, пометена от трус и цунами.

Ванга е повече от институция в Русия, след като предрече потъването на подводницата „Курск“, която погреба на 12 август 2000 г. 118 моряци, припомня Стандарт.

Преди трагедията никой не прие на сериозно твърдението на прочутата българка, че вижда Курск под вода, защото едноименният град е далеч от морета и големи реки.

След драмата с атомната подводница в бившия Съветски съюз тълкуват със страхопочитание всяка дума на покойната Ванга. В Русия тя се смята за най-великият ясновидец и се величае наред с Нострадамус.

Друг е въпросът, че приписваното от руския вестник изречение на Ванга изобщо не е в нейния стил на изразяване. За подводницата тя бе казала: „Курск ке потъне, цял свят ке жали за него“. Но вероятно на руски език няма друг начин за превод на този стил, освен смислов.

Според най-новите данни радиоактивният облак, който вятърът милозливо отнесе над Тихи океан, е показал признаци, че се завърта към Евразия… Дано пак тръгне в най-безопасната за човечеството посока!

One thought on “Ванга: В Северното полукълбо няма да останат животни и растения!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *