31/03/2023

Астрологът Сасон към политиците: Обичайте хората, не само себе си!

Гал Сасон

Тази година е година на промените. Такава е прогнозата за 2011 година на един от най-известните астролози в света – Гал Сасон. Наскоро той беше отново в страната ни, за да представи последната си книга и да се срещне с читателите си у нас.

Екип на БНТ се срещна с него, за да го попита какво вещаят звездите за политическия небосклон в България.

Точно сега, през март, планетата на революциите – Уран, попада под знака на Овена. Тя се движи изключително бавно и когато измести знака си това означава голяма промяна.

Как ще се отрази това на зодиите в политическата люлка? Ето прогнозите на Гал Сасон:

Овните ще пожънат много успехи до юни. За Телците ще е положителен периодът от юни нататък. Близнаците и Стрелците трябва да бъдат малко по-внимателни около юни, юли и после отново през ноември и декември.

Раците и Козирозите ще имат малко повече успехи, заради Плутон – планетата на силата, която се мести към Козирозите и това означава промяна в структурата. Като цяло политиците, които идват с новa идея ще бъдат много по-успешни от политиците, които са твърде консервативни и се придържат към миналото.

Какво ни очаква? Най-добрият начин да разберем астрологията е не да гледаме какво ще се случи в бъдещето, а да погледнем събитията от миналото и от това да съдим за предстоящото, казва Гал Сасон. Затова се връщаме към периода 1927-1933 година. Тогава за последно Уран е бил под знака на Овена. Тогава Сталин измества Троцки от поста му в Русия и започва 5-годишният план за индустриализация под строг държавен контрол. Тогава настъпва и най-тежката световна икономическа криза, наричана „Голямата депресия“.

БНТ:
– Направили сте годишна прогноза за 2011? Да очакваме ли революции в България?

– България не е в никаква опасност от диви и опасни революции. Говорим по-скоро за Южна Африка, за Близкия изток, дори САЩ може да имат малко повече спорни въпроси по тази тема. Но за България – аз не разбирам, би трябвало тя да е една от най-богатите страни на планетата. Вие нямате врагове – наистина, нямате. Освен самите себе си.
БНТ:
– Бихте ли искали да отправите някакъв съвет към българските политици?

– Обичайте хората си, а не само себе си. Тук забелязвам известен цинизъм по отношение на политиците. А когато хората не вярват в тях, политиците също не се усещат свързани с обществото.

Добрите новини идват от Юпитер. През юни планетата ще се премести под знака на Телеца, който е символ на парите. В икономически план ни очаква възход. Но да не забравяме, че тук на нашата планета, парите са добър слуга, но пък лош стопанин…

bnt.bg

(Visited 169 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *