29/03/2024

Астрологът Сасон към политиците: Обичайте хората, не само себе си!

Гал Сасон

Тази година е година на промените. Такава е прогнозата за 2011 година на един от най-известните астролози в света – Гал Сасон. Наскоро той беше отново в страната ни, за да представи последната си книга и да се срещне с читателите си у нас.

Екип на БНТ се срещна с него, за да го попита какво вещаят звездите за политическия небосклон в България.

Точно сега, през март, планетата на революциите – Уран, попада под знака на Овена. Тя се движи изключително бавно и когато измести знака си това означава голяма промяна.

Как ще се отрази това на зодиите в политическата люлка? Ето прогнозите на Гал Сасон:

Овните ще пожънат много успехи до юни. За Телците ще е положителен периодът от юни нататък. Близнаците и Стрелците трябва да бъдат малко по-внимателни около юни, юли и после отново през ноември и декември.

Раците и Козирозите ще имат малко повече успехи, заради Плутон – планетата на силата, която се мести към Козирозите и това означава промяна в структурата. Като цяло политиците, които идват с новa идея ще бъдат много по-успешни от политиците, които са твърде консервативни и се придържат към миналото.

Какво ни очаква? Най-добрият начин да разберем астрологията е не да гледаме какво ще се случи в бъдещето, а да погледнем събитията от миналото и от това да съдим за предстоящото, казва Гал Сасон. Затова се връщаме към периода 1927-1933 година. Тогава за последно Уран е бил под знака на Овена. Тогава Сталин измества Троцки от поста му в Русия и започва 5-годишният план за индустриализация под строг държавен контрол. Тогава настъпва и най-тежката световна икономическа криза, наричана „Голямата депресия“.

БНТ:
– Направили сте годишна прогноза за 2011? Да очакваме ли революции в България?

– България не е в никаква опасност от диви и опасни революции. Говорим по-скоро за Южна Африка, за Близкия изток, дори САЩ може да имат малко повече спорни въпроси по тази тема. Но за България – аз не разбирам, би трябвало тя да е една от най-богатите страни на планетата. Вие нямате врагове – наистина, нямате. Освен самите себе си.
БНТ:
– Бихте ли искали да отправите някакъв съвет към българските политици?

– Обичайте хората си, а не само себе си. Тук забелязвам известен цинизъм по отношение на политиците. А когато хората не вярват в тях, политиците също не се усещат свързани с обществото.

Добрите новини идват от Юпитер. През юни планетата ще се премести под знака на Телеца, който е символ на парите. В икономически план ни очаква възход. Но да не забравяме, че тук на нашата планета, парите са добър слуга, но пък лош стопанин…

bnt.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *