25/04/2024

След Алексей Петров и Волен се обяви за кандидат-президент

Волен Сидеров

Волен Сидеров ще е кандидатът на „Атака“ за президент на предстоящите избори. Най-много до месец ще се знаят имената на кандидатите за кметове и за общински съветници по общини. Това съобщи лидерът на националистите вчера в Ямбол, цитиран от Дарик. Пред журналисти той потвърди, че на практика е започнала предизборната кампания.

Волен Сидеров е вторият човек, който официално обяви кандидатурата си за президент. Преди него това направи Алексей Петров. Ако Алексей Петров е кандидат за президент каква е логиката Маджо, Таки да не се кандидатират, риторично попита Сидеров.

Лидерът на „Атака“ бе категоричен, че парламентарната му група ще продължи да подкрепя ГЕРБ, защото другото означавало дестабилизация на страната, президентско правителство и нови избори, което в момента не е нужно на държавата. Подкрепата обаче не е безусловна – ако от ГЕРБ направят генерални завои в политиката си и тръгнат в друга, неправилна, посока, от „Атака“ ще променят отношението си.

Сидеров съобщи още, че е твърдо зад Цветан Цветанов, защото министърът на вътрешните работи бил с големи „заслуги в борбата срещу организираната престъпност“. А тези, които му искали оставката – отляво и от дясно – говорели като обучени в „един щаб и това е щаба на октопода, а Костов и Станишев говорят с гласа на мафията.

Мафията вече говори с гласа на политици и журналисти. Това заяви днес по БНР лидерът на „Атака“. Той настоя, че мафията се опитва да събори управлението и не подбира средства. Такава обстановка досега не е имало, подчерта Сидеров.

Ние станахме държавата на флашките и „патрашките“, това е много ненормално. Вместо да се говори за идеи и визия какво да се прави, ние се занимава със СРС и флашки, коментира той.

Според него това идва от мафиотския кръг, който иска страната да се дестабилизира. Той смята, че сините говорят с гласа на мафията и заради това искат оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов.

dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *