24/04/2024

Шофьор от кортежа на премиера участва в поредна катастрофа!

Автомобил от кортежа на премиера предизвика нова лека катастрофа в местността “Бучин проход”, докато делегация, начело с Бойко Борисов, пътувала от Годеч към София.

Правителствената кола ударила друг автомобил – “Фолксваген Пасат”, в който пътували трима мъже. Жертви и ранени няма. Нанесени са щети и на двете превозни средства.

Леки поражения има и по още една кола от ескорта, която “Фолксваген”-ът закачил, тъй като се завъртял на пътя вследствие на удара.

По думите на шофьора на блъснатата кола Даниел Владиславов водещият автомобил от кортежа се движел с висока скорост в неговото платно.

След инцидента ескортът на премиера спрял, за да огледа щетите на място.

На 21 януари тази година при друг инцидент пак кола от кортежа на Бойко Борисов предизвика лека катастрофа на път за Плевен. Тогава шофьорите на високите държавни мъже обвиниха за инцидента млада жена, чиято кола участва в инцидента.

Още по-преди – през септември 2010 година кортежът на презиента Първанов създаде подобен инцидент.

Винаги след това официалните съобщения твърдяха, че са виновни „цивилните“ водачи. При тази поредица от случки обаче не могат да не възникнат някои въпроси и съмнения по отношение на официалните прессъобщения…

One thought on “Шофьор от кортежа на премиера участва в поредна катастрофа!

  1. Именно чувството за безнаказаност е онова, което кара водачите от НСО /бившето УБО/ да карат колите от охраната на ВИП персоните извън всякакви правилници и закони! Те , за съжаление си правят илюзии, че ,едва ли не и природните закони не важат за тях – например закона за запазване на енергията или този за инерцията! Точно в тези случаи – патят,както те , така и – за съжаление – останалите участници в движението, които ,обикновено нямат нито такива претенции,нито някаква вина. Нищо , че обикновенно „опират пешкира“!…. ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПОЗВОЛИЛИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *