25/04/2024

Посмейте се: Изоставена съпруга зазида съперницата си!

Жителка на Одеса – някоя си Оксана, зазидала вратата на стаята, където живее бившият й съпруг с новата си жена Людмила. Това съобщава сайтът lenta.ru, като се позовава на вестник „ Комсомолска правда в Украйна”.

Входът бил блокиран, когато в помещението се намирала Людмила. Зазиданата жена успяла да излезе благодарение на намесата на милицията.

Конфликтът избухнал в комуналната картира, където живее Людмила с мъжа си Виктор. В комуналката обаче пребивавали и Оксана с нейната дъщеря Марина. По-рано хазяин на тристайната квартира бил Виктор, но след развода неговата бивша съпруга успяла да получи чрез съда по-голямата част от жилището. В останалата стая се заселили Виктор с неговата нова жена.

По късно Оксана предявила нови претенции: тя започнала да иска и част от коридора, като твърдяла, че те се полагат на дъщеря й. След дълги спорове изоставената съпруга взела решение сама да извърши „правилното” преразпределение на жилището.

Людмила открила стената пред своята врата на сутринта, когато трябвало да излиза на работа. „Отварям вратата към коридора и не мога да повярвам на очите си: Точно пред мен от пода до тавана в коридора се изпречи стена от пенобетонови блокчета. Оказах се заключена в собствената си квартира!, разказва сащисаната жена.

Пристигналите милиционери заставили Оксана сама да срути стената, разказва представителят на областното УВД Виктор Мирошниченко.

Дали Оксана я заплашва някакво наказание за това самоуправство още не е ясно. Мирошниченко окачествил случилото се като битов проблем и дребно хулиганство. И според него дело едва ли ще бъде заведено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *