25/04/2024

Михаил Горбачов: Срамувам се от управляващите богати развратници!

Михаил Горбачов

В серия от интервюта в навечерието на годишнината си, Михаил Горбачов признава, че   се срамува  от управляващата класа „богати развратници“, „срам за нас и за страната“, пише кореспондентът на The Wall Street Journal.

Той критикува Кремъл за ликвидирането на свободата на словото и изборите и предупреди: „Ако това  остане като е сега, тогава, мисля, че вероятността от египетския сценарий ще расте“, а в Русия „може да стане още по-зле“, цитира изданието.  „В момента изглежда, че хората подкрепят Кремъл. Опозиционните партии, много от които са били забранени от властите, са малки и слаби. Полицията редовно разпръсква антиправителствени демонстрации „- се казва в статията.

Горбачов, който не одобрява действията на Кремъл по ограничаването на  свободата на словото и изборите,  през последните месеци започна все по-активно да критикува Путин и Дмитрий Медведев, които „уверяваха, че те са спасители на отечеството“, и според него, правят всичко, за да запазят личната си власт.

Горбачов приветства изявленията на Путин и Медведев за стремежа им да укрепват демокрацията, но призна, че „все повече и повече в страната се носи миризмата на имитация“, а тези думи не са подкрепени от реални промени, пише Грегъри Уайт.

30dumi.pozicii.net

2 thoughts on “Михаил Горбачов: Срамувам се от управляващите богати развратници!

  1. Ако е за богатство – и Горби не е никак беден,а развратът си е нещо ,дето е за предпочитане пред другите извращения, на които са изложени всички авторитарни управляващи!

  2. нямаш контакт,за това ти пиша от тук, можеш да добавяш линк в саита ми то е за споделяне от други сайтове,аз така или иначе добавих,по добре е за теб защото и от мен го посещават

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *