01/10/2023

Двама президенти на САЩ признават: Видяхме НЛО!

Много известни личности – от изтъкнати учени до политици – неведнъж са заявявали открито своята убеденост, че съществуват извънземни форми на живот и неидентифицирани летящи обекти.

Поредното доказателство, че това е възможно, бе откритието на НАСА миналата седмица, че само в нашата галактика има най-малко 500 милиона планети, които биха могли да подслонят някаква форма на живот. Тези данни вдъхнаха нови надежди на учените, че могат да открият извънземен живот. Ето и класацията на „Дейли телеграф“ на десетте най-известни вярващи в извънземните:

Професор Стивън Хокинг
Уважаваният английски физик и космолог Стивън Хокинг миналата година предположи, че извънземните почти със сигурност съществуват, но хората би трябвало по-скоро да ги избягват, отколкото да търсят контакт с тях. „За мен мисленето за извънземните е нещо съвсем рационално. Истинското предизвикателство е да разберем как всъщност изглеждат те. Само трябва да погледнем себе си, за да видим как интелигентният живот може да се превърне в нещо, което не бихме искали да срещнем. Те вероятно са изчерпали всички ресурси от собствената си планета и са станали номади, търсещи нови небесни тела, които да покорят“, обясни известният учен.

Лорд Мартин Рийс
Президентът на Британското кралско научно дружество миналата година обяви, че вярва, че извънземните съществуват, и предупреди, че те могат да се окажат нещо, което е извън човешките представи. „Подозирам, че вероятно там някъде съществува живот и интелект във форми, които ние не бихме могли да разберем. Точно както шимпанзето не разбира квантовата теория, е възможно да съществуват аспекти от реалността, които са над възможностите на нашите мозъци“, каза кралският астроном.

Лъчезар Филипов
Астрофизикът от Института за космически изследвания на БАН обяви преди две години, че вече е контактувал с извънземен живот. Доц. Филипов и неговите колеги твърдяха, че се опитват да разкодират сложната поредица от сигнали, които са им били изпратени, след като задали на извънземните 30 въпроса.

„Извънземните в момента са около нас и ни наблюдават през цялото време. Те не са враждебно настроени, искат да ни помогнат, но ние не сме достатъчно напреднали, за да установим директен контакт с тях“, обясни Филипов.

Едгар Мичъл
Бившият астронавт от НАСА обяви през 2009 г., че извънземният живот съществува, но американското правителство е потулило доказателствата. Мичъл, който стъпи на Луната с мисията „Аполо 14“ през 1971 г., каза още, че се е опитал да разследва катастрофата в Розуел през 1947 г., за която някои смятат, че е разбил се НЛО, но военните са му попречили. „Ние не сме сами. Нашата съдба според мен е да станем част от голямата планетарна общност. Трябва да сме готови да надникнем извън нашата планета и Слънчевата система, за да разберем онова, което се случва“, каза Мичъл.

Джими Картър
Американският президент от 1976 до 1980 г. обеща по време на своята кампания да публикува всички документи, свързани с НЛО, ако бъде избран. „Вече не се присмивам на хората, когато казват, че са видели НЛО. Самият аз видях един такъв“, каза Картър.

Генерал Дъглас Макартър
Американският военен, участвал в Корейската и Втората световна война, обяви през 1955 г., че „следващата война ще бъде междупланетна. Всички народи по земята ще трябва един ден да образуват общ фронт срещу нападения от други планети“.

Монсеньор Корадо Балдучи
„Контактът с извънземни е истински феномен. Ватиканът получава информация за извънземни и контактите им с хора от посолства в различни страни като Мексико, Чили и Венецуела“, обяви теологът от Ватикана.

Маршал лорд Даудинг
„Убеден съм, че НЛО съществуват и че те не са измислени от някоя страна“, каза командващият изтребителната авиация маршал лорд Хю Даудинг от Втората световна война.

Роналд Рейгън
Американският президент от 1980 до 1988 г. твърдеше, че е виждал НЛО със собствените си очи. „Погледнах през люка на самолета и видях бяла светлина, която се движеше зигзагообразно. Отидох при пилота и го попитах: „Виждал ли си нещо подобно досега“? Той беше шокиран и отрече. Тогава го помолих да последваме светлината. Няколко минути я следвахме, стигнахме до Бейкърсфилд, след което изведнъж тя се изстреля нагоре в небето. Слязохме от самолета и разказах всичко това на Нанси“, каза Рейгън.

Михаил Горбачов
„Феноменът НЛО съществува и трябва да се отнасяме много сериозно към него“, каза първият и последният президент на бившия Съветски съюз.


Ст.н.с. д-р Лъчезар Филипов: Извънземните са сред нас от хиляди години


Лъчезар филипов

Артефактите показват, че извънземните присъстват сред нас от хиляди години и ако са искали, са могли да ни ликвидират много отдавна, каза пред „Класа“ зам.-директорът на Института за космически и слънчево-земни изследвания д-р Лъчезар Филипов.

Той е убеден, че ако извънземните бяха агресивни, нямаше да ни позволят да създадем атомната бомба и атомната енергия и да станем опасни за тях. Човечеството все още няма глобална стратегия как да оцелее и една подадена ръка от висш разум може да означава самоубийство, смята д-р Филипов.

„Трябва да сме наясно, че човешката цивилизация е много ниско развита. Както ние не можем да контактуваме с пчелите в кошера и мравките в мравуняка, така и свръхразвитата цивилизация не може да контактува с нас. Ние знаем, че има извънземен разум, но нашите технологии не позволяват да го открием“, обясни астрофизикът.

Той подчерта, че въпреки че много хора са скептично настроени към съществуването на друг разум, се дават толкова много пари за търсене на планети, подобни на Земята, и постоянно се издирват сигнали. „Трябва да се въоръжим с търпение и постоянно да се готвим за този контакт. Непрекъснато има симптоми, че някои иска да контактува с нас. В житните кръгове се съдържа информация, с която някой се опитва да ни каже нещо“, каза още той.

Д-р Лъчезар Филипов ще представи доклад във връзка с неговите изследвания в областта на житните кръгове на конгрес в Сан Марино. Ще участва и в конгрес по МЕТИ (универсален език за общуване с извънземния разум) в Русия през лятото. Той е и ръководител на създадения във Флоренция проект за възникването и информацията, която се съдържа в житните кръгове, в който участват представители на Холандия, Франция, Канада, САЩ и Германия.

Астрофизикът припомни, че един от участниците в проекта „Кеплер“ е българинът Цветан Златанов – един от създателите на един от приборите на сондата, която предостави данните, станали основа на откритието, че в Млечния път има около 500 милиона потенциално обитаеми планети.

klassa.bg

(Visited 424 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *