25/04/2024

Умопомрачително видео с „Бебе йога“ сащиса света! /Вижте го/

Видеото „Бебе йога“ (Йога за новородени), разпространено в мрежата, буквлно сащиса кибер обществото.

Ефективността на йога отдавна е известна и призната в много отношения. Но рускиня – йога инструктор показа на света много, прекалено необичайна форма на йога, чието прилагане може да бъде опасно.

Това видео показва как инструкторката по йога Лена Фокина  практикува  метода на „детската йога“  с двуседмично бебе, който тя нарича „динамична гимнастика“, съобщава AOL News.

Въпреки, че  силно противоречивата практика да подмята бебетата   като кукли да изглежда толкова ужасно за американците, Фокина твърди, че подобни методи не предизвикват шок в Русия и на практика се практикуват от руснаците през последните три десетилетия.

Елена Фокин живее с дъщерите си в Дахаб (Египет), където преподава йога, гимнастика, свободно гмуркане и упражнения „екстремни“ други формати за деца и възрастни,пише и  CDS News.

След като гледат „ужасното“ видео,  много хора  побързаха да  предположат, че детето не е истинско, а кукла. Въпреки това, Нейтън Торнберг, бивш главен редактор на списание «Time»“, намери  доказателства, че шокиращото видео за йога бебето е истинско.

Според Thornburg, това видео е истинско и детето сега   живее недалеч от Киев (Украйна), пише CBS.

Видеото можете да гледате ако имате акаунт в Yuotube и сте на поне 18 години!!!

30dumi.pozicii.net

One thought on “Умопомрачително видео с „Бебе йога“ сащиса света! /Вижте го/

  1. Само като гледам как ги държи бебетата като пилета пред казан и лошо ми става. Според мен това е доста екстремна йога и аз за нищо не света не бих си подложила детето на такова нещо. И самите родители, които подлагат децата си на такова нещо не са със съвсем рационално мислене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *