20/04/2024

Ясновидци: 2011 г. ще бъде трудна! Земетресения ще има по цял свят!

Мариана Стефанова

Въпреки трудната година инвестиции от чужбина ще ни вдигнат на крака. Около това се обeдиниха родните феномени в прогнозите си за 2011 година. В предишна публикаця в шифрован текст в чест на рождения ден на Нострадамус те предрекоха смяната на министри около празници, между които и Божидар Димитров.

Според Мариана Стефанова през зимата пари, идващи зад граница на крупни бизнесмени, ще ни постоплят малко. Един от най-проспериращите отрасли ще бъде винарството, което ще върне старите си позиции от преди 1989 година.

Победителката в риалити формата „Ясновидци“ видя реформи. Зимата ще бъде тежка. Ще излизат на протести от различни отрасли и съсловни организации, което обаче ще е за добро, защото ще се предизвика промяна в системата.

„Ще има инциденти, дори смъртни случаи в българското училище. Поредната голяма трагедия ще наложи внедряването на видеонаблюдението като задължително във всички родни школа. И през есента ви казах, още виждам кортеж и стрелба. Пак ще има убийства някакви. Зная и кой ще бъде човекът. Известен е“, загатва жената с трето око. По думите й ще се създадат условия за въвеждане на смъртното наказание.

Медиумът Силвана Христова предсказа, че догодина ще има скок на цените, но без грандиозна инфлация. В Шенген ще ни приемат по план. „Всичко е политическа игра, уж ни бавят, но пак ще ни пуснат“, обеща Силвана. Тя алaрмира, че се задават пожари в Централна България заради палежи. Те ще бъдат два вида – крадци, които искат да прикрият следите си, и крупни бизнесмени, които ще използват огъня, за да унищожат уличаващи ги документи и далавери.

„Ще се открие чудотворен минерален извор надолу към Югозападна България. Силен подем на балнеотуризма. Но да внимават хронично болните, защото годината с двата върха ще бъде фатална за мнозина“, предупреди феноменалната дама от столичния квартал „Люлин“. Още на 14 декември тя предрече рокадите на „Дондуков“ 1 и позна. По думите й у нас се чакат земетресения от над 5 по скалата на Рихтер, но без жертви.

Колежката й Мариана заяви, че много скоро хората ще разберем, че не сме толкова всемогъщи и напреднали, колкото си мислим. Ще бъде открит артефакт – Кивот, от изчезнала цивилизация. Църкви и различни вероизповедания ще се счепкат за чудото. Разногласията обаче само ще задълбочат проблемите ни на земно ниво.

Земетресения ще тръгнат като змия по цялата земя. Тя ще спре чак когато захапе Северния полюс. „Ще плъзне болест. Медицината ще прави отчаяни опити да я спре, но проблемът много трудно ще бъде овладян. Решението ще дойде от деца и цвете, вероятно билка“, пророкува Стефанова.

„През зимата някой ще иска да създаде хаос на политическа, демографска и религиозна основа. Българите обаче вече сме видели 2 и 200 не бива да се поддаваме. Преходът е към своя край“, предупреди езотерикът лечител Христо Лолев.

Неговата дарба подсказва, че на Бойко ще му се наложи „да изтупа пъстроцветните чипровски килими, за да му е сговорна дружината“. Ако 50% от администрацията се съкрати или се пренасочи към отрасли за усвояване на европейските пари, ще се постигнат поразителни резултати, подсказва Лолев.

Въпреки трудностите 2011 г. ще бъде успешна за страната ни. Реколтата ще бъде много богата, дано само има кой да я прибере от полето“, обобщи Силвана.

www.standartnews.com

One thought on “Ясновидци: 2011 г. ще бъде трудна! Земетресения ще има по цял свят!

  1. Възможно ли е найстина целият свят да е изперкал до такава степен и всички лудници да са отворили широко врати? Толкова ли нямаме реални житейски неща за рашаване та в 21 век отново шамани и вещици са на почит?!?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *