24/04/2024

Бог да пази Пловдив от некадърни циркаджии!

Славчо Атанасов се развихря! Снимка на www.snews.bg

Кметът на Пловдив не пропуска да стане за смях при всеки сгоден случай. В последния работен ден на годината той разигра поредния кичозен цирк с ясното съзнание, че при този предпразнично утихнал информационен проток журналистите няма начин да не захапят нещо „по-свежо”. Името му пак ще обиколи България. А както се казва – лоша реклама няма.

И така Славчо Атанасов реши да набучи на кол споразумението между пловдивското кметство и правителството за приемането на 100 хил. тона опакован софийски боклук на сметището край Цалапица. Срещу това за инфраструктурни проекти Пловдив трябваше да получи 26,5 милиона лева. 15 милиона от тях – през тази година. По сметките на Общината обаче влязоха само три милиона.

Колът се оказа бутафорно копие. А Славчо пък скромно се сравни с цар Иван Асен Втори, който набучил през 1230 г. на копието си мирния договор с Теодор Комнин.

Дай му на Славчо Атанасов цирк да прави и той разгръща със замах истинските си способности! За нищо друго не го бива. Каквото се построи през изтичащия му вече мандат всичко важно и значимо – мост, булеварди – всичко е по проекти и с осигурено финансиране от предишната общинска администрация. Негова заслуга са единствено обновените „европейски” обществени нужници, на които той лично и с удоволствие режеше лентата.

Но най-смешното е, че този човек си е въобразил, че да управлява град като Пловдив, е негово призвание и негова стихия. Вярва си, че ще кара втори мандат и подкарва предизборния пиар на все по-високи обороти. Нека си припомним цирка с Панагюрското съкровище през октомври 2010 г. /още подробности – вижте тук/

То се знае, че некадърниците имат по принцип нереална самооценка. Страшно ще стане обаче, ако заради икономически интереси онези, които задкулисно и далеч преди изборите решават кой ще бъде кмет на Пловдив – а това в този град са масоните, не го сложат пак начело.

И като нищо такава участ може да ни сполети, защото на кмет палячо като Славчо лесно му се дърпат конците….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *