Бог да пази Пловдив от некадърни циркаджии!

Славчо Атанасов се развихря! Снимка на www.snews.bg

Кметът на Пловдив не пропуска да стане за смях при всеки сгоден случай. В последния работен ден на годината той разигра поредния кичозен цирк с ясното съзнание, че при този предпразнично утихнал информационен проток журналистите няма начин да не захапят нещо „по-свежо”. Името му пак ще обиколи България. А както се казва – лоша реклама няма.

И така Славчо Атанасов реши да набучи на кол споразумението между пловдивското кметство и правителството за приемането на 100 хил. тона опакован софийски боклук на сметището край Цалапица. Срещу това за инфраструктурни проекти Пловдив трябваше да получи 26,5 милиона лева. 15 милиона от тях – през тази година. По сметките на Общината обаче влязоха само три милиона.

Колът се оказа бутафорно копие. А Славчо пък скромно се сравни с цар Иван Асен Втори, който набучил през 1230 г. на копието си мирния договор с Теодор Комнин.

Дай му на Славчо Атанасов цирк да прави и той разгръща със замах истинските си способности! За нищо друго не го бива. Каквото се построи през изтичащия му вече мандат всичко важно и значимо – мост, булеварди – всичко е по проекти и с осигурено финансиране от предишната общинска администрация. Негова заслуга са единствено обновените „европейски” обществени нужници, на които той лично и с удоволствие режеше лентата.

Но най-смешното е, че този човек си е въобразил, че да управлява град като Пловдив, е негово призвание и негова стихия. Вярва си, че ще кара втори мандат и подкарва предизборния пиар на все по-високи обороти. Нека си припомним цирка с Панагюрското съкровище през октомври 2010 г. /още подробности – вижте тук/

То се знае, че некадърниците имат по принцип нереална самооценка. Страшно ще стане обаче, ако заради икономически интереси онези, които задкулисно и далеч преди изборите решават кой ще бъде кмет на Пловдив – а това в този град са масоните, не го сложат пак начело.

И като нищо такава участ може да ни сполети, защото на кмет палячо като Славчо лесно му се дърпат конците….

(Visited 60 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>