25/04/2024

Прислужница сипвала отрова в храната на господарката си

Ченгета от Острова закопчаха прислужница заради опит да погуби господарката си. Богаташката Жаклин Голд е шестнайста в класацията на заможните британци.

Богатството си в размер на 180 милиона паунда пострадалата бизнес дама дължи на верига от секс магазини и дамско секси бельо, съобщава vesti.bg.

Eлисън Кокс е била арестувана на работното си място – разкошния дом на известната милионерка Жаклин Голд, оценяван на 10 млн. долара.

Детегледачката, наета от собственичката на „Ан Самърс“ (AnnSummers.com), тровила работодателката си с почистващ препарат, който сипвала в храната й.

50-годишната бизнесменка обаче бързо усетила, че има нещо нередно в миризмата на храната и занесла порция приготвена супа за химически анализ, разказват британските таблоиди. В лабораторията установили, че в супата бил сипан препарат за почистване на монитори и стъклени повърхности.

Засега не се съобщават мотивите за поведението на Кокс, която се грижела за едногодишната дъщеря на милионерката.

Детегледачката вече е обвинена в три опита за отравяне на работодателката си. Първото заседание на съда е насрочено за 5 януари.

През 2000 г. Жаклин Голд създава верига от магазини за продажба на интимно женско бельо. Днес тя има мрежа от 130 бутици за секс стоки не само във Великобритания, но и в Ирландия и Испания.

В компанията й „Ан Самърс“ работят 7500 жени, които спретват весели празници с флирт и интимни игри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *