20/05/2024

Да се спрем за мъничко и да чуем чистата енергия на Бъдни вечер!

Християните – източно-православни и католици, честват тази нощ един от най-прелестните празници, свързан с вярата им  – Бъдни вечер!

Хайде да спрем за миг подготовката за празника и да „видим“ и „чуем“ чистата енергия, която извира от този невероятен български израз – Бъдни вечер!
Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син – Исус Христос. За минимум седемте задължителни постни гозби на трапезата, за бъдника, заместен сега от украсените елхи, за прекадяването на дома и трапезата, за прогонването на злите сили, вече знаем много…

Не е като преди 20 години да си предаваме от ухо на ухо като престъпници традиционните ритуали. Вече е достатъчно да бръкнеш в мрежата и веднага ще научиш какво и как се прави за тази „тиха нощ, свята нощ“.

Така че, важно е за душите ни, които неведнъж през изтичащата вече година бяха черни – нека се спрем за мъничко, нека почустваме енергията на Бъдни вечер, нека позволим да ни завладее, нека ни пороби! Това сигурно ще бъде най-сладкото робство, измисляно някога!

При толкова милиони и милиарди хора, настроени на една позитивна вълна за тиха нощ, за свята нощ / колко рядко се случва подобна настройка, каква неистова нужда имаме да бъде обратното/ като нищо могат да се случат чудеса…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *