28/03/2024

Британски учени: Паралелните светове съществуват!

Езотериците отдавна твърдят, че на Земята съществуват паралелни светове. Нещо повече – безбройните доказателства от стари времена, както и почти ежеденвните съобщения за НЛО, според някои са потвърждение, че ние живеем паралелно с непозната нам цивилизация тук, на Земята. Те твърдят, че НЛО винаги са си били на Земята.

Учени от Великборитания са получили първите физически доказателства за евентуалното съществуване на паралелни светове. Както съобщава ИТАР-ТАСС, позовавайки се на в. „Daily Mail“, изследователи от Университетския колеж в Лондон, са открили точки на допир на нашата Вселена с други вселени, които не се виждат с просто око.

Така модерната наука е достигнала до  първите реални потвърждения на така наречената теория на струните, която до сега само умозрително доказва съществуването на паралелни светове.

Паралелните светове били открити докато се извършвали проучвания  на разпределението в пространството  на реликтовото микровълново  излъчване. То се е запазило след Големия взрив, който, както е общоприето, е дал началото на  нашата Вселена. Излъчването не е еднородно. То съдържа специални зони, характеризиращи се с повишена  температура.

Вероятно се натъкваме на космически пробойни, образувани в резултат на съприкосновение на  нашия свят с паралелните  светове, коментира професор Стивън Фини, който е един от ръководителите на изследването.

Фини смята, че нашата Вселена е просто един малък мехур в гигантския  океан от паралелно съществуващи светове, имащи  други физически характеристики.

Така прозренията на езотериците са на път да бъдат доказани с чисто физически и обективни методи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *