29/03/2024

Български мистерии: Вяко трето наше дете е индиго!

Девинската летяща чиния

Много посветени люде отдавна говорят, че страната ни е енергиен и духовен център на света. Ако се обърнем само към изминалата 2010 година, то България е поне столица на паранормалните явления. Мистериите на „Стандарт“ направиха и невъзможното, но успяха да извадят на бял свят най-невидимите и уникални чудеса, които ни заобикалят.

Духове, извънземни форми на живот, богопомазани лечители, религиозни и езотерични поличби, изцеления свише, прозорливи предсказания. Ако теорията, че след 2012 година 144 000 посветени ще спасяват света, то голяма част от тях със сигурност ще бъдат читатели на „Мистериите на „Стандарт“.

1. И Бербо дете индиго
Безспорно темата, която най-често присъстваше на страниците ни, бе за децата индиго. Ако изчисленията на специалистите са точни, то Бербатов (роден на 30 януари 1981 година), принадлежи към втората индиго вълна. „Те са много чувствителни, хармонични и любящи индивиди. По-сензитивни са от околните. Една лоша дума или негативно събитие в тяхната душевност получават огромен отзвук и трудно се съвземат. За това стресът при тях е основният препъникамък за велики дела“, обясни през пролетта невървежа на звездата нумероложката маг Зорница.

През есента обаче Митко Бербатов се отпуши и започна да вкарва голове като в електронна игра. Преобръщането на каръка дойде от една медитативна тренировъчна програма, която „Мистериите на „Стандарт“ му състави още на 25 май тази година. Запознати разкриха, че Бербо е взел съветите ни присърце и резултатите вече са налице.

„Всяко трето дете, което се ражда у нас, е от Новата раса. За това си има обективни фактори. България е енергиен център и чисто научно тук става по-добър контакт между Земята и Космоса, откъдето се спускат кодовете на Шестата раса“, разкри феноменът Божидар Караджов. Уникалните разкрития на пророка бяха събрани в книгата „Новата раса: Индиго децата на България“.

2. Множат се мъчениците на Рихтер

Събитие от феноменална величина, което със сигурност заслужава внимание и сериозно изследване, са мъчениците на Рихтер. Така нарекохме българите, които преди всяко земетресение по нашите ширини получават болезнени пристъпи. Екипът на „Мистериите“ първи оповести преди време, че около 200 българи могат да предсказват земетресения чрез точно определени здравословни симптоми. Днес обаче те са в пъти повече, което подсказва, че еволюцията ни дава сетива за защита от трусовете, които вече са ежедневие.

Най-общо съществуват четири признака, по които всеки може сам да прецени, дали притежава мъченическата дарба. А те са: повишаване на кръвното налягане, синдромът на нестинарката (краката парят от стаеното в земните недра напрежение), болка в главата около слепоочията и фонтанелата, поява на болка по тялото като от прясно охлузена рана. Хората споделят и още нещо – преди трус болката е най-силна. След като земетресението удари, сякаш камък пада от плещите им.

3. Жива вода вместо операция
Неведоми са пътищата Господни. Едни намират чудото на хиляди километри в билките на джунглата, а други във вестника, който четат всеки ден. Тъкмо годината бе започнала, ни потърси поредният читател, който бе намерил път към щастието благодарение на нас. „Благодарение „Мистериите“ на вестник „Стандарт“ с мен се случи божие чудо – излекувах се без операция“, заяви специалистът по пожарна безопасност инж. Димитър Велинов.

Той е един от многобройните ни читатели, намерили изцеление в чудотворния извор в село Добрич, за който писахме подробно. Велинов бил на легло в болницата. Хирурзите тъкмо се канели да режат левия му бъбрек, когато случайно в ръцете му попаднал вестник „Стандарт“. Хвърлил болничната пижама и право при чудотворния извор. След време си направил нови изследвания.  „Ама как така, то чудо ли е станало“, ахнали специалистите при вида на новите снимки.

„67 от най-великите учени, между които Нютон и Айнщайн, са вярвали в Бога. Небесата на такива хора помагат и те прогресират. Всеки да си прави изводите“, обобщава инж. Велинов.

4. Пирамиди никнат като гъби
Хит в енерготерапията през изминалите 12 месеца се превърнаха пирамидите. Най-много поникнаха в Старозагорския регион, който е на път да се превърне в Елдорадо на лечебните пирамиди.

Методи Губеров – инженер и биотерапевт, също изненада земляците в село Ястребово, община Опан, след като отгледа домати рекордьори в пирамидален парник. Българи, посетили „колайдера“, пък в село Спасово на Мария Пейчева разказват фантастични истории.

Селянка с бучки на гърдата се оправя за нула време, болни от диабет спират с инсулина, GSM-ми с паднали батерии се пълнят до откат, счупена радиоточка просвирва мистериозно. Обяснението на Пейчева е, че пирамидата е мощен ускорител на елементарни частици като адронния колайдер в ЦЕРН, но много по-съвършен. Той може да връща времето назад, да забавя стареенето, да възстановява и подмладява човешкия организъм на клетъчно ниво.

5. Лечителите VS бюрократи
През отиващата си година разкрихме само капка от чудесата на Кръстова гора. Разказахме още за тибетския възпитаник езотерик Христо Лолев, за силата да цери дори рак на Зофия Шчербак, за духовната лечителка Иванка Младенова, която отказва наркомани и алкохолици с една своя молитва към светлината. През пролетта обаче екстрасенсите скочиха на бунт за легален труд. Те заподозряха заговор в МЗ и фармацевтичните компании срещу най-евтиното хапче – биоенергията.

„Дали ще ги наречем хилъри, както са известни на Запад, или екстрасенси, нашата страна е с много добър генетичен материал в това отношение. И траките, и славяните, и прабългарите са имали тази дарба и е престъпление да не я използваме. Прилагането на биоенерготерапия, акупунктура, хомеотерапия, билколечение ще спести милиони на държавата. То се препоръчва от ЕС и Световната здравна организация (СЗО) като най-евтиното и щадящо пациента лечение“, заявява проф. д-р Връбка Орбецова, която е председател на Сдружението на алтернативните лечители в България (САЛБ).

От организацията предлагат поправка в глава VI от Закона за здравето. Той задължава всички практикуващи „неконвенционални методи на въздействие“ да учат 4 семестъра в медицински университет. Това обаче е абсурдно, защото все едно да вкараме в затвора Петър Димков-Лечителя или Вера Кочовска, които са спасили хиляди българи, но не били доктори, възмущават се от САЛБ. В същото време всеки с тапия за доктор можел да се пише „екстрасенс“ и да мори хора със сили, които не разбира. „Ако оправят законодателството, болни няма да има“, заричат се чудотворците.

6. ООН: Те съществуват
През 2010 г. ООН призна, че Те съществуват, като назначи главен преговарящ с извънземните форми на живот. В унисон с годината на Костенурката обаче извънземните я караха яваш-яваш и не си даваха много зор да посещават Земята. Все пак на 3 януари ученици заснеха НЛО да кръжи над пътя Девин-София. Записът се завъртя в интернет и предизвика истинска дискусия. Уфологът от Русе Иван Лазаров се сдоби с оригинала, провери го и заяви, че видеото не е фалшификат. Любители на конспиративните теории веднага отсякоха, че чинията е американска и янките, нали си имат и военна база тука, си тестват технологията на наша територия. Доайенът в българската уфология Димитър Делян категорично изключи възможността летящият апарат да е дело на човешка ръка.

През лятото светещите кълба бяха забелязани в западните квартали на столицата.

7. Кики пак на мода
Освен извънземни и на земята си имаме предостатъчно форми на живот, които все още не познаваме. Като тенденция се забеляза връщането на същества като Кики, които в началото на 90-те години вършееха у нас. От гробищния парк в Исперих изпълзя духче, което постъпи на работа в местна автомивка.  Охранителна камера на СОТ го засне, след като няколко нощи подред охранители идваха на адреса за зелен хайвер.  Полтъргайстът свърши и едно добро дело, защото заинтригува местните тийнейджъри.

Няколко от тях ни изпратиха есета на езотерична тема на пощата misteri@standartnews.com.

В класацията на невидимите същества ще поставим и страшните рептили. Според мнозина тези свръхгущери са обсебили много от американските политици и банкери и диктуват финансовия ред на Земята. Те предизвикали икономическата криза, а през лятото се опитаха да сринат и курса на еврото, но безуспешно.

А който не вярва в хтоничните гущерободобни, да отиде в Гватемала и Китай, където цъфнаха странни дупки сякаш изрязани с лазерния меч на Дард Вейдър.

8. Щастието ни дебне отвсякъде
През цялата 2010 година търсихме формулата на щастието под всеки камък. Открихме, че храната освен да утолява глада, може да регулира нашата орисия, чиито позитиви и негативи всички търпим до гроб. Астроложката Елена Кашукеева разкри, че крушата например печели приятели, а маслините намаляват чувството за тревожност.

При плахост и емоционална студенина – повече месо. Нахалните, лакомите и алчните хора да наблягат на шопската салата заради краставиците и доматите, които водят до душевна ситост, хармония и доброта. Лукът пък успокоява и извисява духа. В края на годината разкрихме и как цифрите на адреса – номер на улица, блок или апартамент, могат да донесат търсената хармония в живота ни.

9. Изтече черната орисия
Според езотериците черната орисия на България е изтекла на полугодието и вече всичко от нас си зависело. До скоро всеки гуру, които искаше да дойде на наша територия, бе отблъскван от невидима сила. Авторът на бестселъра „Подсъзнанието може всичко“ Джон Кехоу получи инфаркт и отложи семинара си.
В късната есен съветникът на милионерите Мел Гил разкри пред нас кои са законите за печелене на пари. Според него формулата на щастието се крие в древните закони. Но чудеса вършела и техниката – да си правим по три комплимента на ден пред огледалото.

10. Отложиха Края на света
Мечката на трусовете танцува в Турция, Гърция и Сърбия, но нас пак ни пожали. На фона на апокалипсиса по целия свят все повече се заговори за пророчествата за края на света и 2012-а. Хаити бе сринат, а трус от 8,8 в Чили измести земната ос с 8 см.

Уплашени от събитията, във Ватикана извадиха най-мощното си оръжие срещу идването на Второто пришествие – Торинската плащаница. Чрез наши гастарбайтери на Ботуша разкрихме, че папа Бенедикт XVI наруши церемониала и вместо през 2025-а извади савана за поклонение предсрочно с цели 15 години.

На 21.12.2012 г. свършва летоброенето на маите, което завихря куп теории за планетарен катаклизъм. Посветени твърдят, че Земята ще повиши вибрацията си.

Промените у нас всъщност ще настъпят на следващия ден –  22 декември. Нищо лошо обаче не ни чака, ако до тогава променим мисленето и постъпките си от материализъм и лошотия към духовност и доброта.

www.standartnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *