26/04/2024

Италианска компания, базирана в Пловдив, издава уникална енциклопедия на красотата

Андрея блести на корицата на енциклопедията за красота

Андреа ще бъде новото лице на Christian of Roma Group, компания, базирана в Пловдив. Стартът на  участието й се поставя с енциклопедията за красота „Шопинг в салона”, на чиято първа корица е Андреа.

Уникалният за България каталог се издава втора поредна година от  италианското дружество Christian of Roma Group. Представянето му  съвпада с промоцията, която звездата подготвя за новия си албум със заглавие „Andrea”.

Въпреки сериозните си ангажименти на сцена и около записите на видеоклиповете към новите песни, Андреа прие поканата да участва във фотосесия за козметичната енциклопедия. Управителят на Christian of Roma Group Елена Кристиано обясни, че изборът на Андреа за лице на „Шопинг в салона” не е случайна.

В края на месец октомври тази година  талантливата чаровница се включи и в благотворителната кампания на Christian of Roma Group „Бъди солидарен, подари щастие” в полза на хората с редки заболявания. Тя показа една изключителна страна от характера си, непозната до сега за широката публика – чувство за отговорност и гражданска позиция. Не без значение е и фактът, че звездата се откроява с магнетична визия и обаяние. Андреа бе избрана заради изтънчения стил, който се доближава до основната концепция на италианската компания.

Елена Кристиано - без нея тази енциклопедия нямаше да я има

Второто издание на „Шопинг в салона” включва козметични серии и марки с международно признание от световни модни форуми, конкурси, семинари, потвърди Елена Кристиано. Разпространява се в салоните за красота и представителствата на италианската компания. Освен възможност за покупки,  „Шопинг в салона” е и специализирано помагало за начинаещи фризьори. В него има указания от типа „стъпка по стъпка” за приложението на непознати до момента у нас иновативни продукти за възстановяване на увредена коса и фиксация на всякакъв вид прически.

След издаването на енциклопедията за красота кампанията ще продължи с участие на Андрея в рекламни клипове, биобордове и присъствие в специализирани издания и форуми на Christian of Roma Group, потвърдиха от там

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *