29/03/2024

Предсказания: Конфликтът между двете Кореи предизвиква световна война?

Ескалацията на напрежението между Кореи-те през последните дни,  когато двете държави се страляха, а военният министър на Южна Корея подаде оставка, защото закъснял с реакцията си на Северна Корея, събудиха страха от избухването на унищожителна Трета световна война.

Въоръжените сили на РКорея в момента са приведени в състояние на повишена боеготовност. Този конфликт, който ни изглежда доста далечен, накара мнозина да си спомнят за прочествата на Ванга, и най-вече – в Русия, където българската ясновидка се радва на особена почест.

Особено когато години преди трагедията с руската подводница „Курск“ тя беше казала: „Курск ке потъне и целият свят ке жали за него“. Това беше казано по социалистичско време и мнозина тогава се подиграваха това на това пророчество. Просто, защото руският град Курск е далеч от големи водни басейни.

Но през август 2000 година при ужасни обстоятелства потъна руската ядрена подводница „Курск“, а 118 души бавно умираха на дъното на Северно море и целият свят наистина настръхна и изживя трагичната участ на моряците.

Това сбъднато черно пророчество накара сега много хора да и спомнят за едни други – по глобални пророчества на Ванга. Това отново стана първо в Русия.

И така Ванга беше предсказала, че началото на Третата световна война ще е през
ноември 2010 г. и ще завърши през октомври  2014 г. Ще започне както обикновено, после ще бъдат използвани отначало ядрено, а после и химическо оръжие. Подобни съобщения преизпълниха интернет.

Не изостря ли конфликтът между Северна и Южна Корея на 23 ноември пролога към  планетарния апокалипсис, задава въпроса novostibl.ru.

Ако пророчествата на Ванга през ноември се сбъднат, следващата година обещава
да бъде още по-страшна. В резултат на безконтролно разпиляване на радиоактивни
отпадъци в Северноото полукълбо няма да останат нито животни, нито
растителност. След това мюсюлманите ще започнат химическа война против
останалите живи европейци,  докато практически напълно унищожат цялата
европейска раса, цитират предсказанията на Ванга…

Ванга предрекла, че до 2016 г. Европа ще бъде почти обезлюдена, а до 2018 г. Китай вече ще е новата световна сила.

Тези предсказания си приличат много с пророчествата на Нострадамус . В следващите 10 години: Европа се обезлюдява, мюсюлманите я завладяват, Китай става новата световна сила.

Безброй тълкуватели приписват какво ли не,  базирайки се на метафоричните и завоалирани заради католическата Инквизиция видения на Нострадамус. Има обаче и такова изказване на Ванга: Но това може и да не стане. Тоест, в ръцете на човечеството е ключът този апокапилсис да не се случи…

One thought on “Предсказания: Конфликтът между двете Кореи предизвиква световна война?

  1. А има и друга информация свише и тягласи следното:“светът ще бъде на ръба на трета световна война,но разумът и мъдростта на хората ще надделеят и възникналите пробиеми ще се разрешават по дипломатически път така ще се избегне световен военен конфликт.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *