26/04/2024

Космическа совалка се разминава на косъм от челен сблъсък с НЛО!

От години се носят слухове, появявали са се неведнъж и публикации на тази тема, че Националното управление по аеронавтика и космически изследвания (НАСА) на САЩ поддържа специално досие, в което се регистрират срещите по време на орбиталните полети с НЛО.

Към настоящия момент пресслужбата на НАСА категорично отрича  съществуването на досието. Отрицателен отговор е даден и от Пентагона.

Уфолозите обаче вярват, че правителствените служби пазят цялата информация и становища на тази важна за човечеството тема, за да не се плашат хората.

Междувременно периодично изтича информация, според която най-малко  американските астронавти е трябвало да се справят със странни явления.

Най-новата сензация в това направление е свързана с космическата совалка Индевър, която прекарва 12 дни в орбита през септември миналата година и която се приземи безпроблемно. Но както твърди коментаторът по космическите въпроси Уилям Клайнер, всичко е можело да завърши по различен начин.

При една от обиколките на совалката, тя на косъм  избегнала  сблъсък с гигантски извънземен космически кораб, излъчващ ярка зелена светлина. Клайнер, който публикува статии за Космоса в продължение на четвърт век пише, че той допреди този случай не е вярвал в съществуването на извънземни.

Какво го е убедило? Той твърди, че е успял да се добере до 23-секунден  запис на разговор между командира на Индевър и ръководителя на полета, който се  провеждал на секретна радиочестота на НАСА. Ето и пълния текст:

Командирът на  Индевър Дейвид Уокър: Някакво привидение се движи  вдясно от нас … Боже мой .. Какво е това? Боже мой! То се движи право към нас …

НАСА
: Какво е това?

Уокър: Не може да бъде! Боже мой! Назад! Къде се носи!

НАСА: Индевър! Какво е това? Обяснете!

Уокър
: Какво … Къде сме ние? Къде отиде? Къде е? .. Той изчезна … изчезна. (не се чува) … НЛО. Космически кораб … Огромен … Управляем … Ето там!

НАСА: Индевър, превключете. Веднага!

На тази фраза записът  завършва. Очевидно е, че на Уокър е наредена  промяна на честотата на радиовръзката. От пресслужбата на НАСА отказаха да коментират информацията, публикувана от Уилям Клайнер.

Уокър и неговият екип мълчат. Но ако се съди по показанията на един от служителите на НАСА, започва „разследване за предоставянето на неоторизирана информация, която може или не може да е безпочвена.“ Обърнете внимание на витиеватата формулировка…

Клайнер настоява, че неговият информатор твърди категорично: Индевър едва избягва сбъсък в НЛО, който в последния момент променя курса, пише www.30dumi.pozizii.net.

Според опита от предишни инциденти от този род може да се очаква, че официално няма да има потвърждения или опровержения от страна на НАСА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *