28/03/2024

Извънземни отвличат американски астронавт, връщат го след 28 години!

Американският кораб Джемини от зората на космонафтиката

Източници от Американската агенция за космически изледвания уверяват, че астронавтът Чарлз Гинсън е живял в космоса цели 28 години без прекъсване, тоест без да се връща нито за миг през този дълъг период от време на Земята.

Според тях този сензационен факт не се поддава на логично обяснение.

Ние изгубихме контакт с командира на космическия кораб Гинсън  3 часа и 58 минути след старта. Тъй като мисията беше тайна, не можехме да информираме  обществеността. В нашите документи Чарлз фигурира като безследно изчезнал. И така е до 26-ти март 1991, заяви представител на НАСА.

В този пролетен ден, изстреляният в космоса през далечната 1963 г. Чарлз Гинсън, след почти 28 години откакто изчезва, американски военни получават  радиограма от Гинсън. Малко след това в океана е намерена капсулата на  Джемини с астронавта на борда.

Възниква въпросът как един астронавт може да оцелее в космическата  бездна 28 години със запас от гориво, храна и вода само за половин година? Без участието на извънземни това е немислимо!

За този мистериозен случай  официална  версия на НАСА не съществува. Космическият апарат с астронавт  на борда е изстрелян от военните, така че всичко е забулено в мистерия. Документи, свързани с това събитие, са изчезнали заедно с архива. Дори няма доказателство, че Гинсън е нает от НАСА, въпреки че по-възрастните членове на агенцията го помнят  добре.

Чарлз Гинсън преминава карантина на военновъздушната база Едуардс в Калифорния. Астронавтът и капсулата Джемини са внимателно проучени. Специално създадена група психоаналитици се опитва да получи  информация от Гинсън за фантастичното му приключение, съобщава 30dumi.pozicii.net.

Физически той се чувства добре, но е напълно дезориентиран, казва пред репортери служител на НАСА.

Не си дава сметка за отсъствието му от Земята за толкова дълго време. За психическото му състояние има още много да се желае. Думите му не могат да се свържат в някаква логическа връзка.

Запитан къде е бил, дали се   е срещал с извънземни в космоса или с някакви „свръхестествени“ сили, Ginson неизменно отговаря:
„Никога вече … Вие трябва да разберете … Това са наши врагове.“ А допълнителните въпроси предизвиквали в него истерия и плач…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *