20/05/2024

400 хиляди евро за кожата на Бойко Борисов?… Лоша реклама няма!

Цветан Цветанов не можа да отговори на въпроса вярно ли е, че главата на българския премиер Бойко Борисов струва 400 хиляди евро, колкото били готови да дададат някакви съмнителни типове, за да ликвидират министър-председателя на България. Такава информация беше публикувана в един столичните вестници.

През ноември миналата година се говореше, че сръбският мафиот Сретен Йосич бил направил мокра поръчка със същата мишена – Бойко Борисов. Нашият премиер скромно призна тогава пред медиите, че има информация за нещо подобно. На въхра на изминалото лято – през юли 2010 г. след спецоперацията „Килърите“ тази тема отново стана актуална. Тогава пък се заговори, че арестуваните Петър Стоянов – Сумиста и Васил Костов – Кеца, са пооръчали убийството на Бойко Борисов.

Пред журналистите Цветан Цветанов днес загадъчно посочи, че не би отрекъл написаното. По думите му всички хора, които са били заплашвани през последните години, са били охранявани от Националната служба за охрана. Тя взема съответните мерки там, където има повишен риск.

На логичното питане: с какво си обяснява изтичането на точно такъв тип информация, която е секретна, министър Цветанов също НЕ МОЖА ДА ОТГОВОРИ. Само заяви, че е притеснителна всяка една подобна информация за заплахи, която постъпва в службите.

Междувременно премиерът Бойко Борисов по-късно потвърди днес, че срещу него наистина има заплаха за ликвидирането му заради настъпани огромни икономически интереси за милиарди. Колкото за цената на мократа поръчка от 400 хил. евро, Борисов скромно заяви: Мисля, че са малко.

Има и една друга версия по казуса, която засега не се коментира, но не е за омаловажаване спрямо другата, а именно:  колко в действителност е сериозна последната заплаха, ако въобще я има.

И тази версия е – лоша /само/реклама няма!…

Текстът е обновен в 17.02 ч.

One thought on “400 хиляди евро за кожата на Бойко Борисов?… Лоша реклама няма!

  1. А БЕ НЯМА ЛИ ВМРО НА ВРЕМЕТО НА ТАКИВА ИМ СЕ ЧЕТЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА И СТАВА ДЪЛГ НА ВСЕКИ ВЕМЕРЕОВЕЦ ДА Я ИЗПЪЛНИ!СЛЕД СТОТИНА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА! А ТО САМО НЯКЪКЪВ ГЛУПАВ ТУРЧИН СЕ ОПИТА ДА УТЕПА АХМЕД ДОГАН ЗА КОЕТО ВМРО ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА МУ ДАДЕ МЕДАЛ!
    НАРЕД СА ТИКВОЧА, ЦВЪЦВЪ СЕРГЕЯ И ДР ! И МНОГО МОЛЯ ПРОСТО ПРАЩАЙТЕ МАЛКО ПО ПОДГОТВЕНИ ХОРА. ТЕ ХОРАТА ОТ НСО ДАДОХА ШАНС ЕДИН ДВА ТРИ ПЪТИ И СЕ НАМЕСИХА ЧАК КАТО ТРЯБВАШЕ ДА ГО СПАСЯВАМЕ ОТ РАЗВИЛНЕЛИЯ БАШИБОЗУК!
    И НИКАКВИ 400 000 ЛВ 40 СТИГАТ НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДНО КАЧЕСТВО БУТИЛКА УИСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *