25/04/2024

Намериха гробище с 200 извънземни в Руанда, Африка!

Уникална находка – гробище на минимум 200 извънземи същества, откриха учени в Цеинтрална Африка. Според тях погребенията са извършени преди не по-малко от 500 години.

В гроба има не по-малко от 200 тела. Изненадващо, че те са много добре запазени. Сега ние се опитваме да разберем от къде са се появили на Земята и какво ги е убило, – съобщи през ноември 2009 г. на пресконференция в град Кигали, Руанда, швейцарският антрополог, д-р Хуго Дети.

Група антрополози са установили мистериозното гробище при изследване на джунглата на Руанда – съобщава Weekly World News. Първоначално учените сметнали, че попаднали на останки от древни селища.

Всички гробове са били братски, тоест във всеки от тях има по пет тела. Ръстът на съществата е доста приличен – около 7 фута (около 2 м и 13 cm), казва Дети. Главите им са непропорционално големи и напълно липсват устата, носа и очите! Предполагам, че помежду си са общували телепатично и са се ориентирали като прилепи, с помощта на някои биологични радари, уточнява www.30dumi.pozicii.net.

Дети допуска още, че новодошлите са били част от извънземен десант, които след кацане на Земята са били нападнати от  смъртоносен вирус. Изглежда, че чужденците не са имали имунитет към земните болести.

Въпреки това някои от тях са оцелели и са успели да отлетят защото ние не намерихме в района космическия кораб, нито дори останки от такъв – добавя д-р Дети.
Разбира се, нашите разкопки все още са в ход и какви изненади ни очакват – не се знае.

Учените досега отказват да назоват координатите на мястото, където е гробището на извънземните, за да не се юрнат натам тълпи от авантюристи. Въпреки това те обещават, че след края на тяхната работа точното местоположение на гробището ще бъде съобщено на обществеността.

Нашето откритие може да промени представата ни за света, в който живеем – казва още антропологът Дети. Без съмнение това ще е точно така, стига и тази находка да не се прикрие, както сега постъпват великите сили с много факти, свързани с НЛО и  изъвнеземните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *