19/04/2024

Мая Попова: До дни земетресение ще разлюшка и България!

В идващите 12 дни, но по-вероятно в следващите три денонощия, в България ще има земетресение с магнитуд от 3,5 по скалата на Рихтер.

Това съобщи на 5 ноември 2010 г. пред вестник Труд екстрасензорката Мая Попова. Чрез болкови сигнали по тялото си тя предвижда бъдещи трусове. Според усещанията на Мая става дума за няколко застрашени района и по-точно за Централна, Западна и Югозападна България.

Попова смята, че трус се задава и в Турция. Прогнозата е западните части на съседката ни до 3 дни да се разлюлеят от земетресение с магнитуд до 5-а степен по скалата на Рихтер. Пак до 3 дни е възможен трус в Централна и Северна Гърция със сила от 5 по Рихтер.

Около 8-9 ноември и Япония е риск от земетресение. То ще е с магнитуд от 6,5 по Рихтер, но за щастие епицентърът му ще е в морето, каза още Мая Попова.

Две седмици преди мощните земетресения в Сърбия и Турция екстрасензорката написа прогноза за тях и я публикува на сайта си. Става дума за труса с магнитуд 5,4 степен по Рихтер в централната част на Сърбия на 10 км от Кралево в сряда сутринта. И за втория – в Западна Турция от 5,3 по Рихтер. По същото време и със същата сила бе разлюлян и гръцкият остров Самотраки.

Земетресението Попова предрече още на 18-19 октомври с думите: “сеизмичното напрежение южно, югозападно и западно от България”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *