29/03/2024

Маститата фидосова изнасилила брутално човек на Яне в кенефа!

Маститата Искра Фидосова

Обявената „на живот и смърт“ война между РЗС и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, което означава срещу ГЕРБ, от сериозна, започна да придобива карикатурни очертания.

Най-напред стрелящият с компроматите на Алексей Петров Яне Янев беше обвинен, че императивно си е искал секс с 29 годишен млад мъж – Светослав Стефанов, който подаде жалба за сексуален тормоз. Сега пък депутат от яневата партия Ред, законност, справедливост се оказа…брутално изнасилен от Искра Фидосова.

Трагичната случка станала в мъжката тоалетна на Народното събрание на 22 октомври 2010 г. Има пукната плочка, а един от умивалниците се клати, посочва като доказателство за издевателството на маститата 200-килограмова дама депутатът от РЗС Емил Василев. Скандалното разкритие той разпрати до медиите.

Василев уведомил за случая си колегата си Тодор Великов, а в понеделник ще внесе жалба в комисията за борба с корупцията и парламентарна етика. Бил получил и поне 100-ина sms от Фидосова с порнографско съдържание. Настоява да бъдат сезирани ГДБОП и прокуратурата.

Той се е пошегувал, не знам за подобен случай, каза Тодор Великов. Потвърждавам всичко написано, автентично е, категоричен бе пред 24 часа Василев.

Показателно е, че и двата сигнала за гаден сексуален тормоз се появяват след старта на войната между Алексей Петров и Цветан Цветанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *