25/04/2024

Сексуални труженички обраха за втори път застаряващ мераклия

Мераклия за платена любов изгоря за втори път, след като наетата от него в Стара Загора проститутка го обра.  Мачото на 50-годишн възраст е от село Текето, Хасковско. През 2009 г. той сексуална труженичка му задигнала 300 лв.

Загубата му в Стара Загора обаче е дста по-солидна – цели 950 евро. Цена, на която няма да се намръщят и най-елитните проститутки на планетата.

Мераклията е  пътуващ търговец,  бил отседнал в комплекс „Езерото”. Не му било никак трудно да открие чакащите за клиенти местни труженички. Мъжът си имал стил,  най-напред се започнало с аператива и мезетата. Когато тройката си повдигнала достатъчно високо настроението, се преместила в хотелската стая на търгвеца.

Докато той се наслаждавал на прелестите на едната дама, другата успяла да му задигне парите, след което се изпарили светкавично без да довършат любовната игра.

Мъжът бързо се усетил, че отново е измамен и сигнализирал в старозагорската полиция. В момента крадлите се издирват.

Странното в случая е, че преди една година мераклията е бил измамен по абсолютно същия начин от прословутата хасковска проститутка с прозвището Слона, която се облажила с триста лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *