19/04/2024

Явно срещата ни с извънземни ще е скоро. Дали ще е за добро?

Планетата Земя вече си има Главен преговарящ с… извънземни /още подробностисти – виж тук/. Казва се Мазлан Отман. Дамата е от Малайзия, но ще си взема заплатата от ООН. Някои лекомислено прихнаха да се смеят на тази новина, която набързо обиколи света.

С това невиждано досега щатно работно място обаче световната организация макар и непряко заяви: Извънземните съществуват, извънземните вече са тук! Нещо, което много хора знаят, но от „устата” на ООН нещата вече зазвучават съвсем иначе…

По-кротко със закачките! Нали не си мислите, че някой си урежда родата на сладка синекурна длъжност в световната организация? Нали не си въобразявате, че мастодонтите – членове на Съвета за сигурност в ООН, няма първи да рипнат срещу един такъв на пръв поглед – безсмислен пост?

Прави ще излязат уфолозите, които говорят, че в правителството на САЩ отдавна се използват съветници от други планети. Както и че всяка година на затънтен остров в Тихия океан /още подробности – виж тук/ се провеждат по няколко срещи на представители на големите държави, сред които е – и обърнете внимание – Ватикана, с извънземни. Някак ни мина покрай ушите как Ватикана обяви, че  поема грижата за душите на извънземните…

Десетилетия наред вече на принципа тука има, тука нема, общественото мнение се подковава за явно неизбежната среща с извънземни. Прави се чрез безбройните публикации на очевидци, последвани от безбройни опровержения.

Очевидно тази среща предстои, очевидно тя е много скорошна, иначе защо ще й е на планетата Земя Главен преговарящ? Да не говорим, че щом има главен преговарящ, очевидно ще има и негови подчинени – също преговарящи с извънземни…

Прекалено самонадеяно е да си въобразяваме, че ние сме единствените в тази необятна Вселена. Друг е въпросът какво ще произтече за земляните от тази среща. Случайно ли астрофизикът Стивън Хокинг преди броени дни заяви: Срещата с извънземни ще бъде пагубна за хората на Земята. Толкова пагубна, колкото е била срещата на индианците с испанските мореплаватели.

Очевидно за извънземните, които кръстовсват Земята, вече не може да се крие. Възможно е и те самите да са поставили ребром въпроса за официалното посрещане.

Остава само да се молим тази среща да бъде за добро за всички участници в нея!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *