29/03/2024

US пилоти: Извънземни изключиха ядрени ракети на Земята!

Професор Мазлан Отман

Извънземни обезвредили американски и британски ядрени ракети, твърдят американски бойни пилоти, цитирани от в. “Дейли телеграф”. Още от 1948 г. извънземните били активни на Земята, последното им кацане датирало отпреди само 7 години.

Твърдението е на шестима бивши US пилоти, които са интервюирали лично или са проучвали свидетелствата на други 120 бивши военни. Информацията беше официално представена вчера в Националния пресклуб във Вашингтон.

Целта на военните е да окажат натиск върху правителствата на САЩ и Великобритания да признаят, че посещенията на извънземни на Земята/ още подробности – вижте тук/ за които отдавна се спекулира, всъщност са факт.

Американските ВВС лъжат за отражението върху националната сигурност на действията на НЛО в ядрените бази и ние можем да го докажем, казва един от шестимата – кап. Робърт Салас. Той посочва, че сам е бил свидетел на враждебен акт на НЛО над американска военна база.

На 16 март 1967 г. летяща чиния се появила над ВВС база “Малмстром” в щата Монтана, където има ядрени ракети “Минитмен”. “Бях на пост, когато НЛО започна да кръжи над базата, а всички ракети – 10 на брой, се изключиха. Същото се случи и на друга площадка следващата седмица. НЛО, откъдето и да идват, се интересуват активно от нашите ракети”, казва кап. Салас.

Полк. Чарлз Холт пък станал свидетел на НЛО в бившата британска военна база
“Бентуотърс” край Ипсуич преди 30 години. Той видял мощен лъч светлина, насочен към базата, след което чул по военното радио, че извънземни са кацнали в сектора, където се съхранявали ядрени оръжия. Кап. Брус Фенстърмахър пък разказа, че през 1976 г. видял НЛО с форма на пура да кръжи над ядрена база в щата Уайоминг. “И това е само върхът на айсберга”, заключи Салас, цитиран от Фокснюз.

ООН назначи астрофизичка от Малайзия за главен преговарящ с извънземните, макар и да не очаква скоро контакт с други разумни същества. 58-годишната проф. Мазлан Отман досега беше шеф на Службата на ООН за извънземни дела. Новият пост се създава заради откриването на много планети извън Слънчевата система и вероятността на някои от тях да има живот.

Междувруменно ООН отрече да е възлагала подобни задължения на Отман.

24часа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *