25/04/2024

Брюксел емна България за безсрамните заменки

Брюксел поиска от прокуратурата да извърши проверка на всички заменки в България – това са едни от най-скандалните примери на безсрамна корупция в чудовищни мащаби у нас.

Освен щетите за държавата, повечето от заменките са причина за безмилостното съсипване на прекрасни кътчета от природата на страната.

Еврпейската комисия е открила две процедури срещу България една за горите и и друга – за земеделските земи, съобщава 24 часа. Ръководителят на Софийската районна прокуратура Александър Налбантов е потвърдил информацията.

При потвърждаване на тази на практика нерегламентирана държавна помощ при сделките със заменките на България ще й бъдат наложени поредните  санкции.

В случаи като този човек не може да не си каже: Добре че ни приеха в Евросъюза, иначе тези башибозушки набези срещу природата на ългария, никога няма да спрат. Тези проверки са предизвикани не без участието и на българските природозащитници, които пращаха до Брюксел сигнал след сигнал на безобразията.

За съжаление на много места вече по Черноморието и планините сторените злини са такива, че съсипаната природа няма как да се възстанови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *