19/04/2024

Затъмнение: Великите сили се срещат най-редовно с извънземни

Остров Акау

Членове на американското правителство и упълномощени високопоставени хора от правителствата и на други държави са учствали в официална среща с извънземни през есента на миналата година.Тайното рандеву се провело през  ноември 2009 година  затънтен стров в Тихи океан. 

Сензационана новина огласиха запанни електронни издания.  Подробностите за срещата  от Виктор Мартинес. Той е бивш служител на американското правителство за координиране на комуникационните дейности. Той съобщи, че поверителни източници, които са настоящи и бивши служители на Defense Intelligence Agency (DIA) , са му разказали за срещата на представителите на правителствата на някои страни с извънземните, съобщава www.30dumi.pozicii.net.

Мартинес заяви, че на 12-ти Ноември 2009 г извънземна раса, която е била в контакт с някои представители на американското правителство в продължение на десетилетия, се среща с американски и международни представители на остров Akau. Островът е част от островите  Джонстън в Тихия океан на разстояние от 750 км на югозапад от Хонолулу и е територия на САЩ.

Според Мартинес, чужденците, които са дошли на срещата,  са представители на планета от звездната система Зета. Чужденците са се срещнали  на остров Акау с общо осемнадесет човека от Земята от ООН, САЩ, Русия, Китай, Ватикана и някои други страни.

На срещата с извънземните са били получени шест технологични  достижения на извънземната цивилизация които в бъдеще ще се прилагат и на Земята.

В допълнение, Виктор Мартинес, позовавайки се на анонимен източник съобщи, че са планирани още срещи с извънземните на 11 ноември 2010 г. и ноември 2012 година. Предишни срещи са били проведени през 1978, 1983, 1991, 1996 и 1999 година. Контактите започнали в края на 1940 година, а през  60-те години в щатите е имало цяла програма за обмен на информация, на която са присъствали специално обучени военни САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *