28/03/2024

Тотоманиаците атакуват 3,6 милиона лева в неделя

Вярващите в късмета си щурмуват тотопунктовете през ваканционния месец август както никога досега. Единствено през август на 2004 година залагащите са били повече, показва тотостатистиката.

Според теорията на вероятностите колкото повече са пуснатите фишове, толкова по-вероятно е дажакпотът да бъде спечелен. Не и този четвъртък обаче. Джакпотът не падна в 67-я тираж. Така той стана четвърти по големина в историята на тотализатора.

Изкусителната печалба от второ теглене на играта 6/49 ще продължи да се трупа за неделя – 29 август 2010 г., когато се очаква тя да достигне 3,6 милиона лв. Печелившата комбинация в тегленето в четвъртък бе 7, 13, 30, 41, 46 и 49, но никой не успя да я познае.

„Постъпленията през месец август не са били така високи от 2004-та година, когато нашите участници се надпреварваха за втория по големина джакпот в историята ни от над 5, 4 милиона лева“, заяви Дамян Дамянов, изпълнителен директор на тотализатора.

Ще има ли България нов тототомилионер ще се разбере в неделя от 18.20 часа. Тегленето на тиражите ще си излъчи на живо както обикновено по Българската национална телевизия.

Най-големият джакпот в цялата история на Българския спортен тотализатор е от 6 575 225 лв. Той падна на 17 юни тази година, но никой не се яви в Спортния тотализатор да си потърси печалбата. Златният фиш е пуснат в Ловеч, но така и не стана ясна кой е бил късметлията, а може би и каръка…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *